Obavijesti

Sport

Komentari 25

Bayern prekinuo crni niz: Niko Kovač sada može lakše disati...

Bayern prekinuo crni niz: Niko Kovač sada može lakše disati...
1

U redovima Wolfsburga, čitav susret odigrao je Josip Brekalo, ali kao i ostatak momčadi, nije se nešto previše iskazao protiv Bavaraca. Niko Kovač prekinuo je seriju od dva poraza zaredom

VIDEO

Lakše se diše u Münchenu, a i stručnom stožeru Nike Kovača! Bayern je nakon četiri utakmice bez pobjede i dva uzastopna ligaška poraza konačno uspio doći do punog plijena. Stradao je Wolfsburg kojega su Bavarci porazili kao gosti 3:1.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Prva dva pogotka Bayerna postigao je Robert Lewandowski. Prvi u 30. minuti nakon asistencije Matsa Hummelsa iz zadnje linije. Lopta je putovala dobrih 30-40 metara, Poljak izbio sam pred suparničkog vratara i matirao ga. A drugi odmah početkom drugog poluvremena.

U 48. minuti je netko iz obrane Wolfsburga vraćao loptu glavom vrataru Casteelsu, ali je to Lewandowski osujetio i presjekao te ugurao loptu u praznu mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Wolfsburg je smanjio u 63. minuti preko Weghorsta, nakon što je u 57. Robbendobio drugi žuti karton pa je ranije morao pod tuš. Bilo mu je to prvo isključenje nakon 2011. godine!

No da se stvari opet ne zakompliciraju pobrinuo se James Rodriguez koji je postigao Bayernov treći pogodak na asistenciju Lewandowskog.

U redovima Wolfsburga, čitav susret odigrao je Josip Brekalo, ali kao i ostatak momčadi, nije se nešto previše iskazao protiv Bavaraca.

Borussia Dortmund u posljednje vrijeme djeluje kao kažnjenička ekspedicija. Stuttgartu su na megdan izašli s pet uzastopnih pobjeda (tri u ligi, jednu u LP i jednu u kupu), a niti u jednoj nisu zabili manje od tri pogotka. Da bi Stuttgartu utrpali tri u prvih 25 minuta... I došli do 24 pogotka u Bundesligi u uvodnih osam kola, nikad više u toliko utakmica.

Domaćine je načeo Sancho već u 3. minuti, Reus je u 23. povećao na 2:0, a kako može proći susret bez gola Paca Alcacera... Španjolac je u 25. zabio za 3:0. Zanimljivo, Reus do ovog kola nije u karijeri postigao gol u Bundesligi u osmom kolu, eto sad se može pohvaliti da je u svakom kolu uspio zabiti barem jedan...

Borussijin konto pogodaka povećao je Philipp u 85. minuti postavivši konačnih 4:0.

A bilo je ovo, u neku ruku, kolo gostiju. Osim Bayerna i Borussije, i Hoffenheim je slavio kao gost. U Nürnbergu su pobijedili 3:1 i to nakon preokreta.

Behrens je iz penala doveo Nürnberg u vodstvo, a onda je Nelson početkom drugoga dijela s dva brza pogotka okrenuo vodu na mlin Hoffenheima. Zabio je u 50. te 57., da bi točku na i stavio Szalai u 67. minuti. Kramarić je odigrao svih 90 minuta za Hoffenheim.

Savršeno popodne gostiju "pokvario" je Leipzig, oni su kod Augsburga odigrali 0:0 te Hannover koji je do 94. minute držao 2:1, da bi onda primili pogodak u posljednjim trenucima utakmice.

Prvo su apotekari promašili penal (Wendell) u 7. minuti da bi goste u vodstvo doveo Muslija u 25.

Do poluvremena je Bayer izjednačio preko Bendera (34.), ali Felipe je u 54. zabio za 2:1. Četiri minute kasnije dobio je i drugi žuti, ali to je njegovu momčad koštalo punog plijena tek na samom kraju kad je Bellarabi poentirao za 2:2 u 94. minuti.

Za Bayer nije u igru ulazio Jedvaj, dok je u redovima Hannovera Elez odigrao čitav susret.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener