To je to što me zanima!

Kovač: Nismo znali za kukasti križ prije susreta, osuđujem to

Dečki se zalažu za Hrvatsku. Ovo je nogometna reprezentacija koja predstavlja sve građane Hrvatske. Nije mi jasno tko to može napraviti, komentirao je izbornik
Vidi originalni članak

Nisam znao da je svastika na travnjaku kad smo izlazili iz svlačionica, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač komentiravši incident uoči utakmice Hrvatske i Italije na Poljudu, zbog čega je Uefa otvorila disciplinski postupak protiv HNS-a.

- Svi me zovu i pitaju za komentar, a nije jednostavno naći pravi odgovor. Odgovor je samo jedan: to apsolutno osuđujem. To su uvijek ista pitanja, a ja na njih moram naći odgovor. Tužan sam i razočaran, ali nadam se da nas kazna Uefe neće toliko uništiti da nas skroz izbaci - dodao je izbornik u intervjuu za Media servis.

"Kockasti" su vodeći u skupini H s 14 bodova iz šest utakmica, dva više od Italije i četiri od Norveške. Igrački gledano, Hrvatska je apsolutno zaslužila plasman na Euro, ali huligani se trude naškoditi joj.

- Dečki se zalažu za Hrvatsku. Ovo je hrvatska nogometna reprezentacija koja predstavlja sve građane Hrvatske, i u Hrvatskoj i ljude izvan Hrvatske. Nije mi jasno tko to može napraviti, zbog čega i tu ne mogu naći odgovor. Tužan sam i nadam se da će to stati i da se bavimo sportom koji je prekrasan i najljepši na svijetu.

Niko se osvrnuo i na samu utakmicu protiv Italije, komentiravši izostanak dvojice prvotimaca, Vedrana Ćorluke (kartoni) i Luke Modrića (ozljeda).

- To je čista matematika. Nas ima 4,5 milijuna stanovnika, a Talijana, čini mi se, 50 milijuna ili više (60 milijuna, op.a.), tako da oni imaju veći fond igrača nego mi. Kad nama otpadnu dva ili tri igrača, mi to puno više osjećamo nego oni. Znamo da je nama i Real Madridu Luka glavni igrač, Čarli nam je stup u obrani.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • liverpool1950 16.06.2015.

    igrac ne odlucuje di ce igrat nego menader tamo di ce on vise zaradit

  • liverpool1950 16.06.2015.

    sta se tice mladih stavia bi u zakon da se nesme prodavat do 21 i da obavezno moraju zavrsit srednju skolu nebitno redovna ili vanredna

  • daljinac 16.06.2015.

    Krivac je Nishimura !

Komentiraj...
Vidi sve komentare