To je to što me zanima!

Kovač poslao novu ponudu za Majera, Francuzi odmah odbili!

Majer je u Ligue 1 stigao iz Dinama, koji je na njegovom transferu zaradio 12 milijuna eura. Brzo se nametnuo kao jedan od najboljih veznjaka u francuskoj ligi, a Wolfsburg Nike Kovača poslao je novu ponudu
Vidi originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač (51), u redovima Wolfsburga želi vidjeti Lovru Majera (25). Međutim, hrvatski strateg i njemački prvoligaš ponovno su na svojoj koži saznali kako je Rennes itekako zahtjevan pregovarač i da Majera neće biti tako lako kupiti.

Naime, ugledni stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, tvrdi da je Wolfsburg poslao novu ponudu za hrvatskog nogometnog reprezentativca, koju je Rennes odbio.

PIŠU FRANCUZI Newcastle ponudio 37 milijuna eura za Lovru Majera? I 'modri' bi mogli napuniti blagajnu...

- Wolfsburg je danas poslao novu ponudu za Lovru Majeru koja vrijedi 18 milijuna eura s bonusima koji bi mogli ukupnu odštetu povisiti na 22 do 25 milijuna eura uz postotak od budućeg transfera. Rennes je odbio tu ponudu, francuski klub ponovno je rekao ne - objavio je Romano.

Veliki interes za Hrvatom

Majer je u Ligue 1 stigao iz Dinama, koji je na njegovom transferu zaradio 12 milijuna eura. Brzo se nametnuo kao jedan od najboljih veznjaka u francuskoj ligi, a ugledni L'Equipe uvrstio ga je u najboljih 11 prvenstva u sezoni 2021/22. 

NIJEMCI SU ZAGRIZLI Majer je opet tražena roba: Žele ga bivši hrvatski izbornik i legendarni španjolski velikan BRAVO, LOVRO Majer poklonio dres iz finala za pomoć stopostotnom invalidu

Hrvat je u drugoj sezoni stagnirao u Rennesu, mučio se s ozlijedom, čak i izgubio mjesto u prvoj sezoni, ali svejedno je imao uspješnu sezonu u kojoj je s Hrvatskom kao važan igrač osvojio broncu na SP-u u Katru i srebro u Ligi nacija.

Sezonu je završio u odličnoj formi, a mnogi europski klubovi vide priliku da ga dovedu 'na akcijskoj cijeni' nakon slabije klupske sezone u kojoj je zabio tri gola uz sedam asistencija. Ipak, Rennes ne popušta u pregovorima, a Kovačev Wolfsburg morat će poslati novu ponudu ako žele dovesti Majera.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zagorac2 21.07.2023.

    tko je ovdje lud ? pisalo je da su Enlezi ponudili 37 milijuna eura a sad Kovac 18 milijuna, komedija, ovi mediji koji izlaze u Hrvatskoj jedino su dobri u brisanju komentara i sakrivanju raznih istina

  • 21.07.2023.

    niko kao niko..

  • Dadičko 20.07.2023.

    Jel se neki od transfera i dogodio kojeg je ovaj talijan najavio

Komentiraj...
Vidi sve komentare