To je to što me zanima!

Kovačev miljenik: Ante Rebić pred transferom u E. Frankfurt

Iako se činilo kako bi Rebić mogao u berlinsku Herthu, ta je ideja propala, pa će krilni napadač obnoviti suradnju s braćom Kovač koja su mu minutažu pružala i u dresu reprezentacije
Vidi originalni članak

Talentirani Ante Rebić (22) ponovo će igračku sreću potražiti u Njemačkoj. Poslije neuspješne epizode u RB Leipzigu u sezoni 2014./2015., novi pokušaj dokazivanja svog neospornog nogometnog talenta imat će u Frankfurtu kod čovjeka koji ga jako cijeni, Nike Kovača.

Bivši hrvatski izbornik spasio je Eintracht ispadanja u 'cvajtu' preuzimanjem kluba u proljeće, a posljednjih tjedana radi na rekonstrukciji igračkog kadra jer njegov cilj nije nova borba za prvoligaški status.

Iako se činilo kako bi Rebić mogao u berlinsku Herthu, ta je ideja propala, pa će krilni napadač obnoviti suradnju s braćom Kovač koja su mu značajnu minutažu pružala i u dresu reprezentacije. 

Za Vatrene je bivši igrač Splita, Fiorentine, Leipziga i Verone upisao 10 nastupa, a zabio je i jedan gol u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Lihtenštajna 14. kolovoza 2013. Tada je izbornik bio Igor Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mandzooo 01.07.2016.

    rebic kad god je igro za repku je unistio sve kontre i napade s greskama

  • Marko10820 30.06.2016.

    Za Rebica je to dobro da ide u Frankfurt kod Kovaca

  • mesuney 30.06.2016.

    Nadam se da ce ga Kovac uspjeti spasiti, to mu je zadnja nada, imat ce veliku minutazu pretpostavljam i sada je red da se pokaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare