To je to što me zanima!

Kovačić asistirao, Ronaldo dao dva iz penala u pobjedi Reala

Nakon dugo vremena prvo ime susreta bio je Cristiano Ronaldo koji je zabio prva dva gola kraljevskog kluba, i to oba - iz penala! Kovačić je prekrasno asistirao Kroosu za gol
Vidi originalni članak

Real Madrid uspio se iskupiti za ispadanje iz kupa od Leganesa 4:1 pobjedom na gostovanju kod Valencije.

Nakon dugo vremena prvo ime susreta bio je Cristiano Ronaldo koji je zabio prva dva gola kraljevskog kluba, i to oba - iz penala!

U 16. minuti upravo je Portugalca na petercu srušio Montoya, a Realov napadač je odlučio sam izvesti najstrožu kaznu koju je zatim uspješno realizirao.

Montoya je u 38. minuti na gotovo identičan način skrivio još jedan penal, ovoga puta srušio je Benzemu, a Ronaldo je ponovno bio taj koji je zabio s bijele točke. Vrijedi napomenuti kako mu je to bio stoti gol iz jedanaesterca u karijeri!

Zanimljivo, bio mu je to ujedno i  četvrti gol u dvije utakmice La Lige u drugom dijelu sezone, što je jednak učinak koji je ostvario u početnih 18 kola! S ukupno osam golova, postao je najbolji strijelac Reala u ligi.

Valencia je uspjela smanjiti u 59. minuti golom Mine, no Real se vratio na dva gola prednosti u 84. kada zabija Marcelo.

Konačnih 4:1 postavio je Toni Kroos u 89. minuti na prekrasnu asistenciju petom Matea Kovačića koji je ušao u igru samo minutu prije kao zamjena Luki Modriću.

Real se ovom pobjedom približio trećeplasiranoj Valenciji na dva boda zaostatka, a od drugog Atletica dijeli ga pet bodova. Barcelona ostaje nedostižna s velikih 16 bodova prednosti.

U utakmici igranoj od 13 sati Deportivo i Levante odigrali su 2:2. Domaćin je na odmor otišao s dva gola prednosti zahvaljujući golovima Adriana u 19. minuti i Andones u 45., a od 34. igrali su bez isključenog Borgesa.

Levante je u nastavku iskoristio brojčanu prednost te je s dva gola Ivija u razmaku od četiri minute, u 80. i 84., došli do vrijednog boda i odmaka od zone ispadanja na 16. poziciji. Deportivo je, pak, ovim remijem pao na 18. mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • RobertC 28.01.2018.

    Da je brazilac, zvao bi se penaldinho, a ovako je penaldo

  • dirknowiitzki89 28.01.2018.

    Samo da dam jedan dokaz kako redakcija 24 sata predvodeci sa novinarom m.š.(za njega nije nikad bilo ni upitno) favoriziraju barcu i messija a imaju kompleks na real i ronalda....naime, real je pobijedia treceplasiranu valenciju sa dva gola ronalda u derbiju kola. Utakmica je zavrsila u 18:04 a clanak je izbacen u 21:31. Znaci 3 sata i 27 minuta iza utakmice. Barcelona neki dan pobijedi espanyola u utakmici u kojoj se ishod znao od pocetka. Utakmica zavrsi u 22:54, clanak izade u 23:23. Znaci niti 30 minuta iza....slucajnost? I dont think so.

  • sena2 28.01.2018.

    Hahahaha!Kako kazu:I corava koka ubode koje zrno pa tako i lakrdija ponekad pobjedi!Ugrijalo sunce izasli gusteri na kamenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare