To je to što me zanima!

'Kovačić je budućnost Intera, a Mandžukić nam je preskup...'

Mateo je koristan za Inter, a bit će to u budućnosti. Kontinuitet ne znači da u svakoj utakmici moraš igrati 90 minuta, rekao je sportski direktor Intera Piero Ausilio
Vidi originalni članak

Sportski direktor Intera Piero Ausilio smatra da je Mateo Kovačić budućnost kluba, dok je Mario Mandžukić previše skup.

- Mateo je koristan za Inter, a bit će to u budućnosti. Kontinuitet ne znači da u svakoj utakmici moraš igrati 90 minuta. Inter će biti momčad sastavljen od 16 ili 18 kvalitetnih igrača, a ne samo 11 - rekao je Ausilio.

Inter želi dovesti napadača, no uvjet je da ne bude preskup.

- Džeko, Torres, Chicharito Hernandez, Mandžukić? Svi bi oni zadovoljili naše tehničke, ali ne i ekonomske uvjete. Igrači koji zarađuju pet ili šest milijuna eura godišnje su iznad našeg budžeta i pod takvih uvjetima ih ne možemo dovesti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jarbol 12.03.2014.

    bježi kova u borussiu...rekli su da razmišljaju...tam ćeš igrat a i igraju ofenzivni nogomet :)

  • Modric_10 11.03.2014.

    Zar nije prije otprilike 5 dana Slash rekao, da ce doci Dzeko, Mandzukic, Reus, Van Persie, Khedira itd.? Hahaha :D

  • danijel1908 11.03.2014.

    kovacic je svojom igrom protiv torina dokazao da je kvalitetan igrac,ulaskom umjesto guarina donjeo je brzinu,konkretnost i dao momcadi dodatnu sigurnost u pasovima...a sto se tice napadaca...dzeko ima 8 mil placu,za torresa neznam,mandzukic ima oko 3-4 mil a chichrito ima oko 2,2,5 mil eura placu...inter ima plan da smanji rashode a poveca prihode..dakle nitko u klubu nece imati vecu placu ukljucujuci i bonuse vise od 4 mil...mazzari ga je pohvalio poslije utakmice i vidna je zelja kovacica za napretkom,jel realno gledajuci obrambena iga mu je jako losa,a danasnji nogomet je dinamican i svatko mora igrat obranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare