To je to što me zanima!

Kovačić od prve minute protiv Genoe, možda zaigra i Vrsaljko

Nogometaši Intera otvaraju prvenstvo protiv Genoe na San Siru (18 sati). Novi trener "nerazzurra" Walter Mazzarri najavio je Matea Kovačića u sastavu od prve minute...
Vidi originalni članak

Genoa stiže u goste Interu u 18 sati u prvom kolu Serie A. Mateo Kovačić najavljen je u prvom sastavu "nerazzurra". A od prve minute u sastavu Genoe mogao bi zaigrati i Šime Vrsaljko. Kovačić i Vrsaljko još donedavno igrali su u Dinamu, a sad su na suprotnim stranama.

Mateo Kovačić trebao bi predvoditi novi Inter. Mateo ima "desetku" na leđima i vrijeme je da pokaže zašto ju je dobio.

- Znam sva velika imena koja su nosila ovaj dres i ponosan sam što je danas moj. Moratti mi je rekao da je broj moj jer ga zavrjeđujem. Ne stvara mi to pritisak - rekao je 19-godišnji Kovačić.

Inter je dobio novog trenera, iz Napolija je došao Walter Mazzarri koji želi da Kovačić igra kao Hamšik kojeg je trenirao u svom bivšem klubu.

- Savjetovao mi je da se s vremena na vrijeme pokušam probiti kroz suparničku obranu. Ali nije to lako - dodaje Mateo. 

Talijanska liga počela je u subotu dvjema utakmicama i velikim iznenađenjem. Milan je na startu izgubio na gostovanju u Veroni, a Juventus je slavio kod Sampdorije prvijencem Carlosa Teveza.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Car_1 25.08.2013.

    Vrsaljko od prve minute,možda zaigra i Kovačić...

  • bake_1 25.08.2013.

    Vrsaljko u prvhi 11 kova nazalost ne

  • atlantik0211 25.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare