To je to što me zanima!

Kožulj raskinuo sa Zrinjskim: 'Tu više nije. Sam je odlučio otići'

Ima nas puno i on je odlučio da više neće biti dio ekipe. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Očekujem da klub izađe s priopćenjem, rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić
Vidi originalni članak

Nakon što je u četvrtak bez većih problema preskočio kup prepreku svladavši Čelik 6-0, Zrinjski se okreće prvenstvenim obavezama.

Zrinjski je u četvrtak bez ikakvih problema riješio Čelik i plasirao se u osminu finala kupa BiH. Sada mu u Mostar u goste stiže momčad s dna ljestvice Tuzla City. U najavi susreta trener Plemića Krunoslav Rendulić osvrnuo se na zahtjev za raskid ugovora koji je upravi kluba poslao Zvonimir Kožulj.

Junak nedavne europske pobjede protiv AZ Alkmaara zatražio je raskid ugovora, a da neće više igrati za Zrinjski potvrdio je i Rendulić. 

- Nema tu puno priče, Kožulj jednostavno više nije sa nama. Ima nas puno i on je odlučio da više neće biti dio ekipe. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Očekujem da klub izađe s priopćenjem i da stavimo točku na tu temu - zaključio je Krunoslav Rendulić.

Kožulj je u redove Zrinjskog stigao ljetos, a nadimak mu je "Zolja iz Bijelog polja". U Hajduk je stigao iz Širokog Brijega, a potom išao u Pogon, Gaziantep, Eyüpspor, Niecieczu, Sandecju i Zrinjski.

Ove sezone je u 10 utakmica zabio dva gola i podijelio jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mostar u srcu 04.11.2023.

    Zvonimira Kozulj je odlicna igrac zao mi je sto gospodin Rendulic  ne shvaća da je na poluvremenu utakmice sa AZ Alkmarom vec bio bivsi trener HSK ZRINJSKI..I onda uvede  Zvonimira Kozulj koji daje dva gola  i sam pobjedi AZ ALKMARZVONE  je dijete HSK ZRINJSKOG a RENDULIC je u prolazu u klubu za koga on kaze da je uljez.. 

  • Dalmatinac1911th 04.11.2023.

    Zvonimir Kožulj je odličan igrač. Za treću ligu

  • noelsz 04.11.2023.

    Vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare