To je to što me zanima!

'Kraj? Ne! Želim treću borbu, za ovu se nisam pripremio...'

Sada sam nabacio previše kilograma, nisam se dobro pripremio, nisam ovo dobro odradio. Ali neću tražiti izlike. Realno, Joshua me uništio, boksački je bio bolji i čestitam mu, rekao je gubitnik borbe večeri...
Vidi originalni članak

Andy, jesi li ti spreman za mirovinu? - upitao je novi-stari svjetski prvak koji je vratio četiri pojasa u svoje vitrine. 

- Ma kakvi - odgovorio je Ruiz pa pitao publiku:

- Tko želi gledati treću borbu? - povikao je meksički Amerikanac, a publika je  'podivljala' od oduševljenja.

DVOSTRUKI PRVAK NAKON POBJEDE: 'Bilo mi je toliko dobro prvi put da sam morao ponoviti borbu'

Ne bi to bio prvi puta da teškaši idu u treću borbu, ali službeno nije kada publika zaplješće, nego kada to dogovore boksači, tako da ćemo morati još pričekati do službene najave meča.

- Sada sam nabacio previše kilograma, nisam se dobro pripremio, nisam ovo dobro odradio. Ali neću tražiti izlike. Realno, Joshua me uništio, boksački je bio bolji i čestitam mu, teško je bilo - rekao je Ruiz.

SPEKTAKL U PUSTINJI Joshua je opet kralj teškaša: Dobio Ruiza i vratio sve titule!

- Ako se budemo borili treći puta budite sigurni da ću biti u j****no najboljoj formi svog života! - garantirao je publici Ruiz, a potom nekoliko puta još publiku pitao žele li novu borbu njega i sada opet aktualnog prvaka, na što su okupljeni gromoglasno zapljeskali, no to ništa ne znači. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • VOLBEAT 08.12.2019.

    Meksikanac se može sramiti što je došao nepripremljen, a Joshua je još gori, kako ga samo nije sram bježati i trčkarati po ringu, da ga Ruiz slučajno ne bi dohvatio.. Srami se !!! Tyson bi pomeo pod s obojicom... istovremeno !

  • biberrr 08.12.2019.

    U kafanskoj tuči Ruiz bi ih sve polomio,ne samo Joshuu. Johua ga je nadboksao odličnm radom nogu.

  • kinez14 08.12.2019.

    Kako god ali Ruiz je karikatura. Nogice na x a skemba visi do koljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare