Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
61 komentara

'Kraj? Ne! Želim treću borbu, za ovu se nisam pripremio...'

Sada sam nabacio previše kilograma, nisam se dobro pripremio, nisam ovo dobro odradio. Ali neću tražiti izlike. Realno, Joshua me uništio, boksački je bio bolji i čestitam mu, rekao je gubitnik borbe večeri...

Foto: Reuters
61 komentara

Andy, jesi li ti spreman za mirovinu? - upitao je novi-stari svjetski prvak koji je vratio četiri pojasa u svoje vitrine. 

- Ma kakvi - odgovorio je Ruiz pa pitao publiku:

- Tko želi gledati treću borbu? - povikao je meksički Amerikanac, a publika je  'podivljala' od oduševljenja.

Foto: Reuters

DVOSTRUKI PRVAK NAKON POBJEDE: 'Bilo mi je toliko dobro prvi put da sam morao ponoviti borbu'

Ne bi to bio prvi puta da teškaši idu u treću borbu, ali službeno nije kada publika zaplješće, nego kada to dogovore boksači, tako da ćemo morati još pričekati do službene najave meča.

- Sada sam nabacio previše kilograma, nisam se dobro pripremio, nisam ovo dobro odradio. Ali neću tražiti izlike. Realno, Joshua me uništio, boksački je bio bolji i čestitam mu, teško je bilo - rekao je Ruiz.

Foto: Reuters

SPEKTAKL U PUSTINJI Joshua je opet kralj teškaša: Dobio Ruiza i vratio sve titule!

- Ako se budemo borili treći puta budite sigurni da ću biti u j****no najboljoj formi svog života! - garantirao je publici Ruiz, a potom nekoliko puta još publiku pitao žele li novu borbu njega i sada opet aktualnog prvaka, na što su okupljeni gromoglasno zapljeskali, no to ništa ne znači. 

Naši partneri pišu
Message