To je to što me zanima!

Kraj velike karijere: Di Natale krajem sezone ide u mirovinu

Pričao sam s obitelji, a sad moram porazgovarati s klubom o toj odluci, rekla je 36-godišnja legenda Udinesea Antonio Di Natale, koji je najavio završetak karijere
Vidi originalni članak

Veliki Antonio Di Natale u utorak je najavio povlačenje iz profesionalnog igranja nogometa. Ovaj 36-godišnji napadač, legenda Udinesea, odlučio je objesiti kopačke o klin po završetku tekuće sezone.

- Pričao sam s obitelji, a sad moram porazgovarati s klubom o toj odluci - rekao je Di Natale nakon domaćeg poraza Udinesea od Verone u ponedjeljak.

Di Natale, koji je posljednjih deset godina ključni igrač Udinesea, ovom odlukom neugodno je iznenadio predsjednika kluba Guidolina.

- Ne znam što bih rekao. Nisam znao ništa o tome, ali moje mišljenje je da mu je to samo trenutak gorčine nakon poraza. Kako god bilo ostaje velik igrač, a i dalje je naš kapetan. Pokušat ću ga nagovoriti da se predomisli - rekao je gazda Udinesea.

Di Natale je ponikao u Empoliju za koji je igrao od 1996. do 2004. kad je prešao u Udinese za koji je ostvario 311 ligaških nastupa zabivši pritom 162 gola. Za reprezentaciju Italije odigrao je 42 puta uz 11 golova te je nastupio na dva Europska i jednom Svjetskom prvenstvu.

Dvaput  je bio najbolji strijelac Serie A - 2010. i 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • phoenix123456 08.01.2014.

    Stvarno velika igračina, posebno ga cijenim zbog toga što je ostao Udineseu.

  • Dr.Gonzo. 07.01.2014.

    Odlican igrac , znam podatak da ga je Juventus htio dovesti , ladno je odbio , vjerojatno su isto pokusali inter , milan , pa mozda i neki drugi manji talijanski klubovi , roma , lazio ili fiorentina . Skidam mu kapu sto je ostao vijeran malom Udineseu u kojemu ce biti zauvijek legenda .

  • loc 07.01.2014.

    di natale je bio vođa udinesea s 30 i godina na leđima 2010 i 2011 naj strijelac serie a a imao je 33 godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare