To je to što me zanima!

'Kralj' nije mogao sam, Boston opet poveo protiv Clevelanda...

Boston Celticsi opet su pokazali svoju timsku igru pobijedivši na svome terenu Cleveland 96-83 i poveli 3-2 u finalu Istočne konferencije. Najbolji kod Celticsa je bio Tatum koji je zabio 24 koša...
Vidi originalni članak

Boston Celticsi opet su u finalu Istočne konferencije prezentirali Cavsima što je to timska igra i poveli 3-2 u seriji na četiri pobjede. Sjajna tranzicija lopte, čvrsta obrana, timska igra koja svaku utakmicu izbaci jednog igrača. To je sve bilo ključ desete pobjede zaredom Celticsa na vlastitom terenu u play offu. Opet je LeBron James imao najveću minutažu, dao sve od sebe, ali nije mogao bez pomoći suigrača.

Celticsi su od početka krenuli furiozno i do kraja utakmice održavali prednost do konačnih 96-83. Kod Bostona su petorica igrača bili dvoznamenkasti, a najviše se iskazao rookie Jayson Tatum zabivši 24 koša uz 7 skokova. Jaylen Brown je sudjelovao sa 17 koševa dok je jedan od najboljih centara lige Al Horford zabio 15 koševa uz 12 skokova.  

Tradicionalno, najbolji kod Clevelanda bio je LeBron James koji je zabio 26 koševa uz 10 skokova. Dao je LeBron sve od sebe, no ne može jednostavno svaku utakmicu sam pobijediti. Morris je danas odigrao solidnu obranu nad umornim Jamesom, što je također utjecalo na njegovu sveukupnu predstavu.

Jedini dvoznamenkasti uz Jamesa kod Cavsa je bio Kevin Love koji je zabio 14 koševa. Ostala trojica iz prve petorke Cavaliersa su zajedno zabila 10 koševa. Hrvatski reprezentativac Ante Žižić igrao je dvije minute zabilježivši 3 koša.

Sljedeća utakmica je na rasporedu za dva dana, a serija se vraća u Cleveland.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 24.05.2018.

    lebron bi mogao stat nakon 8 godina bez finala nba

  • Jakov Marendić 24.05.2018.

    Nema komentara od Mr. Perfecteda ?? Biće da je jutarnja smjena u školi...

  • wwww 24.05.2018.

    Ako želiš dobiti Celticse u Gardenu tada ti ekipa treba odigrati vrhunsku partiju + LeBronovih 30-tak koševa i to sam neki dan napisao jer se Celticsi u Gardenu pretvore u Mr.Hidea i pojedu ovakve Cavse kojima J.r.Smith igra tako kao da su ga pronašli negdje na ulici samo da popuni petorku a i komentator je noćas primjetio vidljivi umor na LeBronu licu da bi Marc Jackson nadodao "ovo nije umor,ovo je totalna iscrpljenost"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare