To je to što me zanima!

Kralj Ronaldo nastavlja pohod: Zabio je i 40. različitoj selekciji

Litva je dobro izgledala u prvom dijelu, na poluvremenu su imali i 1-1, a onda je 'kralj' Ronaldo 'dodao gasa'. Nakon prvog gola iz penala zabio je još tri u nastavku i pokazao kako je u 34. godini još dominantan
Vidi originalni članak

U dresu Portugala odigrao je 160 utakmica, a u posljednjoj je zabio čak četiri gola i stigao do brojke 93. Kapetan portugalske reprezentacije sa 34 je godine na leđima pokazao svoju nadmoć i stavio i 40. reprezentaciju na listu 'žrtava' - veliki Cristiano Ronaldo.

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo njegov je Portugal pobijedio Litvu (5-1), a on je po tko zna koji put nosio reprezentaciju prema pobjedi. Bio je to osmi put da je zabio tri ili više gola u reprezentativnom dresu, a kapetan CR još je jednom pokazao koliko vrijedi. 

Bivši irski reprezentativac Robbie Keane (39) je prije utakmice 'zamolio' Cristiana Ronalda da se 'smiluje' i ostavi mu bar taj rekord, ali Portugalac nije imao milost, već je u jednoj utakmici nemilosrdno zabio četiri gola i zasjeo na prvo mjesto strijelaca u povijesti Europskih kvalifikacija.

Podsjetimo, na popisu Ronaldovih 'žrtava' nalazi se i Hrvatska. Portugalac nam je zabio na prijateljskoj utakmici u Ženevi 10. lipnja 2013. kad je Portugal slavio 1-0, a jedini je gol dao CR u 36. minuti utakmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 65

  • crni2012 11.09.2019.

    Ronaldo i Messi se vise ne radaju i .

  • sumarinac 11.09.2019.

    Kakva rotacija lopte kod drugog gola...koji king👏💪👑

  • ante216 11.09.2019.

    Najjaci ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare