To je to što me zanima!

'Kraljevi' se rješavaju skupih, a nepotrebnih igrača. Evo popisa

Real Madrid stavio je na zimsku transfer listu šestoricu nogometaša, a dvojica, kojima ugovor ističe na koncu sezone, imaju 'prednost'. Nekima se možda smiješi i druga šansa...
Vidi originalni članak

U ovo krizno doba većina klubova više ne može 'ispljunuti' za prosječnog igrača 50 milijuna eura, niti si mogu priuštiti držanje skupocjenih, a nepotrebnih igrača na klupi ili tribinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako se Real Madrid, prema pisanju engleskih medija, odlučio staviti na zimsku transfer listu Garetha Balea, Isca, Edena Hazarda, Marcela, Mariana Diaza i Luku Jovića s tim da 'prednost' imaju Bale i Isco, kojima aktualni ugovor ističe na kraju sezone, kao i Marcelu, pa je zimski transfer rok posljednji vlak za Madriđane ako žele vratiti barem nešto od uloženog u spomenute igrače.

PIŠU ŠPANJOLCI Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

A u Velšana su itekako uložili, Real je 2013. Tottenhamu inkasirao 100 milijuna eura, a od 2016., kada su mu produljili ugovor, Baleu svaki tjedan na bankovni račun kapne 700.000 eura, pa si vi računajte... Isti taj Bale odigrao je tek 23 utakmice u posljednje tri godine u dresu Reala.

Isco se još od dolaska iz Malage 2013. nikada nije prometnuo u prvotimca 'kraljeva', bio to Xabi Alonso ili Casemiro, treneri su uvijek kombinirali sa Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, no njega baš nikad nije bilo u tim kombinacijama, a slična je priča i s Diazom, koji je zabio tek 11 golova u 65 utakmica otkako je došao 2018. iz Lyona pa se nikada nije izborio za prvu, čak ni drugu 'špicu'.

Brazilac Marcelo je jedan od kapetana kluba, no svi znamo kako se Real odnosi prema kapetanima - baš kao i prema svima drugima. Bio to Raul, Ronaldo, Sergio Ramos ili netko drugi, bit će po uvjetima kluba (za razliku od Barcelone). Brazilski čarobnjak izgubio je mjesto u prvih 11. Ferland Mendy možda nije tehnički potkovaniji, ali je brži i više gleda iza svojih leđa, gdje je često 'puštalo' kroz karijeru Marcela.

 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM  ĆIROM:  ​​​​​​​

 

Nešto je drugačija priča s Hazardom i Jovićem, koji još nisu ni blizu isteka ugovora. Real bi se svakako htio riješiti dobro plaćenog dvojca, koji nema minutažu, a pitanje je bi li se odrekli velikih primanja kakva im drugi klubovi nisu u mogućnosti ponuditi. Belgijac će svakako dobiti još poneku šansu da se 'pokaže', sada je uhvatio kakav-takav ritam, nije bio ozbiljnije povrijeđen već neko vrijeme, a onakva magija kakvu je prikazivao u dresu Chelseaja ne može samo tako nestati, samo se mora pronaći. Poznavajući njegove probleme s prehranom, Ancelotti će ga sigurno baciti na vagu na dan ponovnog okupljanja.

Srpski reprezentativac je u Madridu u sjeni Karima Benzeme i to će se teško promijeniti. Jović ne može igrati na krilu, a ni iza leđa Francuza, koji se ustalio kao glavni igrač Reala pa prilike dobiva 'na kapaljku'. Objektivno, može samo čekati ozljedu Benzeme ili utakmice u kojima Real ganja rezultat, a takvih je ove sezone jako malo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nokia8 27.12.2021.

    Navijam za RM ali treba reci da Jovic nije pokazao puno u RM i bolje je da ode u neki klub gde ce vise igrati. Mada mora se priznati da je postigao vise golova od nrp. Modrica ove sezone, koliko je igrao malo.

  • Space Burek 27.12.2021.

    Bale moze jedino na posudbu. Pa nije covjek lud da ode negdje pa da igra za manju placu. Ovako laganini trenira radi reda pa ode na gol a na racun padne 30ak mil. po sezoni.

  • Marijan_Matijević 27.12.2021.

    700.000 eura sjedne svaki tjedan, a lik ne igra uopće. Bolesno i nakaradno

Komentiraj...
Vidi sve komentare