Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Kraljevi' se rješavaju skupih, a nepotrebnih igrača. Evo popisa

'Kraljevi' se rješavaju skupih, a nepotrebnih igrača. Evo popisa
6

Real Madrid stavio je na zimsku transfer listu šestoricu nogometaša, a dvojica, kojima ugovor ističe na koncu sezone, imaju 'prednost'. Nekima se možda smiješi i druga šansa...

VIDEO

U ovo krizno doba većina klubova više ne može 'ispljunuti' za prosječnog igrača 50 milijuna eura, niti si mogu priuštiti držanje skupocjenih, a nepotrebnih igrača na klupi ili tribinama.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Tako se Real Madrid, prema pisanju engleskih medija, odlučio staviti na zimsku transfer listu Garetha Balea, Isca, Edena Hazarda, Marcela, Mariana Diaza i Luku Jovića s tim da 'prednost' imaju Bale i Isco, kojima aktualni ugovor ističe na kraju sezone, kao i Marcelu, pa je zimski transfer rok posljednji vlak za Madriđane ako žele vratiti barem nešto od uloženog u spomenute igrače.

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku
Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

A u Velšana su itekako uložili, Real je 2013. Tottenhamu inkasirao 100 milijuna eura, a od 2016., kada su mu produljili ugovor, Baleu svaki tjedan na bankovni račun kapne 700.000 eura, pa si vi računajte... Isti taj Bale odigrao je tek 23 utakmice u posljednje tri godine u dresu Reala.

Soccer: International Champions Cup-Real Madrid at Atletico de Madrid

Isco se još od dolaska iz Malage 2013. nikada nije prometnuo u prvotimca 'kraljeva', bio to Xabi Alonso ili Casemiro, treneri su uvijek kombinirali sa Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, no njega baš nikad nije bilo u tim kombinacijama, a slična je priča i s Diazom, koji je zabio tek 11 golova u 65 utakmica otkako je došao 2018. iz Lyona pa se nikada nije izborio za prvu, čak ni drugu 'špicu'.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona

Brazilac Marcelo je jedan od kapetana kluba, no svi znamo kako se Real odnosi prema kapetanima - baš kao i prema svima drugima. Bio to Raul, Ronaldo, Sergio Ramos ili netko drugi, bit će po uvjetima kluba (za razliku od Barcelone). Brazilski čarobnjak izgubio je mjesto u prvih 11. Ferland Mendy možda nije tehnički potkovaniji, ali je brži i više gleda iza svojih leđa, gdje je često 'puštalo' kroz karijeru Marcela.

 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM  ĆIROM: 

​​​​​​​

 

Champions League - Group B - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

Nešto je drugačija priča s Hazardom i Jovićem, koji još nisu ni blizu isteka ugovora. Real bi se svakako htio riješiti dobro plaćenog dvojca, koji nema minutažu, a pitanje je bi li se odrekli velikih primanja kakva im drugi klubovi nisu u mogućnosti ponuditi. Belgijac će svakako dobiti još poneku šansu da se 'pokaže', sada je uhvatio kakav-takav ritam, nije bio ozbiljnije povrijeđen već neko vrijeme, a onakva magija kakvu je prikazivao u dresu Chelseaja ne može samo tako nestati, samo se mora pronaći. Poznavajući njegove probleme s prehranom, Ancelotti će ga sigurno baciti na vagu na dan ponovnog okupljanja.

LaLiga - Real Madrid v Osasuna

Srpski reprezentativac je u Madridu u sjeni Karima Benzeme i to će se teško promijeniti. Jović ne može igrati na krilu, a ni iza leđa Francuza, koji se ustalio kao glavni igrač Reala pa prilike dobiva 'na kapaljku'. Objektivno, može samo čekati ozljedu Benzeme ili utakmice u kojima Real ganja rezultat, a takvih je ove sezone jako malo.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov