To je to što me zanima!

'Kraljevi' službeno potvrdili: Odegaard je novi igrač Reala

Norveško čudo od djeteta, Martin Odegaard (16), novi je igrač Real Madrida. Potvrdio je to 'kraljevski' klub na svojim stranicama, a predstavljanje će biti danas
Vidi originalni članak

Martin Odegaard (16) novi je igrač Real Madrida. Kraljevski klub noćas je na svojim stranicama i službeno potvrdio da će norveško čudo od djeteta od siječnja nositi njihov dres, no objava na koliko je godina potpisao očekuje se na današnjem predstavljanju u Madridu.

- Martin je mladi igrač koji ima svijetlu budućnost pred sobom i hrpu kvaliteta u svojoj igri - najavio je svog novog igrača Carlo Ancelotti.

Nije još ni poznato koliko će Real Madrid platiti norveškom Stromsgodsetu za ofenzivnog veznjaka, no konferencija za medije madridske momčadi i mladog Norvežanina očekuje se danas u 13.30 sati. Po Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, dok španjolski mediji tvrde da ga je Real platio milijun manje. 

"Odegaard me podsjeća na Halilovića'

Martin je najmlađi igrač koji je nastupio i zabio u norveškoj ligi, a za Norvešku je debitirao sa samo 15 godina i 300 dana te je tako postao najmlađi nogometaš koji je igrao u kvalifikacijama za EP

Za njegove usluge borili su se Liverpool, Bayern, Ajax, Arsenal...

Jedini Hrvat u norveškoj ligi za Goal je govorio o čudu, igraču koji je sa 16 godina potpisao za Real:

Idi na 24sata

Komentari 72

  • KarloRak 26.01.2015.

    koga briga ?

  • Dakox 23.01.2015.

    Bilo kako bilo previse su ga digli u 16 toj godini...za 5 godina mozda ga ne bude nigjde.

  • HappySrecko 23.01.2015.

    aj radite sto,ostavite se corava posla...sve vi znate

Komentiraj...
Vidi sve komentare