To je to što me zanima!

Krama efekt: Ušao i Hoffenheim utrpao četiri! Pogledajte asist

Momčad Andreja Kramarića na kraju je zabila šesticu Greuther Fürthu, od čega četiri po ulasku hrvatskog reprezentativca u igru. U drugom susretu, Haaland se vratio pa srušio novi rekord Bundeslige
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić bio je asistent za posljednji pogodak Hoffenheima u 6-3 (2-1) gostujućoj pobjedi kod posljednjeg Greuther Fürtha u susretu 13. kola njemačkog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kramarić je u igru ušao u 57. minuti kod rezultata 2-2, a niti 10 minuta potom rezultat je već bio 5-2 u korist njegova sastava. Ipak, naš reprezentativac je asistenciju ostvario u 80. minuti kada je proigrao junaka utakmice Beboua koji je lobao domaćeg vratara za svoj treći pogodak na utakmici i konačnih 6-3.

Bebou je prethodno zabijao u 32. i 62. minuti, a golove za Hoffenheim još su postizali Rutter u 40. i 58. minuti te Mayerhofer koji je postigao autogol u 66. Za domaće su strijelci bili Leweling u 22., Tillman u 46. i Hrgota u 68. minuti.

VIDEO KRAMINE ASISTENCIJE OVDJE

Hoffenheim je ovom pobjedom stigao na peto mjesto sa 20 bodova, dok je Fürth uvjerljivo zadnji sa samo jednim bodom.

Borussia iz Dortmunda barem nakratko je preuzela vrh Bundeslige zahvaljujući 3-1 (1-1) gostujućoj pobjedi protiv Wolfsburga, a u toj utakmici na teren se nakon 39 dana izbivanja zbog ozljede vratio i njezin najbolji igrač Erling Braut Haaland.

Wolfsburg je poveo pogotkom Weghorsta u 2. minuti, do poluvremena je poravnao Can u 35. iz kaznenog udarca, dok je Borussiju u vodstvo doveo Malen u 55. minuti. Haaland je u igru ušao u 73. minuti, a samo osam minuta potom je pogodio za potvrdu pobjede "žuto-crnih".

Time je postao najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige koji je najbrže stigao do 50 ligaških golova. Za postignuće mu je trebalo 50 utakmica, a rekord je srušio u dobi od 21 godine, četiri mjeseca i šest dana. Uz sve je ugradio i 15 asistencija.

VIDEO HAALANDOVA GOLA OVDJE

Marin Pongračić ostao je na klupi Borussije protiv svoje bivše momčadi.

Vodeća Borussia sada ima 30 bodova, dva više od drugog Bayerna koji od 18.30 sati igra protiv Arminije. Wolfsburg je sedmi sa 20 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kolokvij12 28.11.2021.

    Kolika mržnja prema Krami to nije zaslužio da ga tamo neki stipa me junker koji nema pojma da omalovažava jednu od najjačih europskih liga gdje igra naš reprezetant!

  • 28.11.2021.

    Kramaric je panjina teze vrste a njemacki klubovi su smjesni osim 4-5ovih jacih!

  • ZEUS 28.11.2021.

    Ovaj Norvežanin je zaista stroj za golove, novi Ibro, a vjerojatno ce ga i nadmasit

Komentiraj...
Vidi sve komentare