Obavijesti

Sport

Komentari 9

Krama efekt: Ušao i Hoffenheim utrpao četiri! Pogledajte asist

Krama efekt: Ušao i Hoffenheim utrpao četiri! Pogledajte asist

Momčad Andreja Kramarića na kraju je zabila šesticu Greuther Fürthu, od čega četiri po ulasku hrvatskog reprezentativca u igru. U drugom susretu, Haaland se vratio pa srušio novi rekord Bundeslige

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić bio je asistent za posljednji pogodak Hoffenheima u 6-3 (2-1) gostujućoj pobjedi kod posljednjeg Greuther Fürtha u susretu 13. kola njemačkog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Kramarić je u igru ušao u 57. minuti kod rezultata 2-2, a niti 10 minuta potom rezultat je već bio 5-2 u korist njegova sastava. Ipak, naš reprezentativac je asistenciju ostvario u 80. minuti kada je proigrao junaka utakmice Beboua koji je lobao domaćeg vratara za svoj treći pogodak na utakmici i konačnih 6-3.

Bebou je prethodno zabijao u 32. i 62. minuti, a golove za Hoffenheim još su postizali Rutter u 40. i 58. minuti te Mayerhofer koji je postigao autogol u 66. Za domaće su strijelci bili Leweling u 22., Tillman u 46. i Hrgota u 68. minuti.

VIDEO KRAMINE ASISTENCIJE OVDJE

Hoffenheim je ovom pobjedom stigao na peto mjesto sa 20 bodova, dok je Fürth uvjerljivo zadnji sa samo jednim bodom.

Borussia iz Dortmunda barem nakratko je preuzela vrh Bundeslige zahvaljujući 3-1 (1-1) gostujućoj pobjedi protiv Wolfsburga, a u toj utakmici na teren se nakon 39 dana izbivanja zbog ozljede vratio i njezin najbolji igrač Erling Braut Haaland.

Wolfsburg je poveo pogotkom Weghorsta u 2. minuti, do poluvremena je poravnao Can u 35. iz kaznenog udarca, dok je Borussiju u vodstvo doveo Malen u 55. minuti. Haaland je u igru ušao u 73. minuti, a samo osam minuta potom je pogodio za potvrdu pobjede "žuto-crnih".

Bundesliga - VfL Wolfsburg v Borussia Dortmund

Time je postao najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige koji je najbrže stigao do 50 ligaških golova. Za postignuće mu je trebalo 50 utakmica, a rekord je srušio u dobi od 21 godine, četiri mjeseca i šest dana. Uz sve je ugradio i 15 asistencija.

VIDEO HAALANDOVA GOLA OVDJE

Marin Pongračić ostao je na klupi Borussije protiv svoje bivše momčadi.

Vodeća Borussia sada ima 30 bodova, dva više od drugog Bayerna koji od 18.30 sati igra protiv Arminije. Wolfsburg je sedmi sa 20 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani