To je to što me zanima!

Krama podebljao rekord, Lewa skinuo legendarnog Müllera!

Hrvatski reprezentativac je zabio gol u posljednjih pet kola Bundeslige! Borussiji Mönchengladbach je utrpao dva, da bi nešto blaži bio prema Freiburgu, Schalke, Arminiji pa danas i Herthi
Vidi originalni članak

Hoffenheim našeg Andreja Kramarića pobjedom je zaključio bundesligašku sezonu 2020./2021. i završio je na 11. mjestu, a moglo je i gore da hrvatski reprezentativac nije dao gasa u završnici sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova je momčad danas slavila protiv Herthe s 2-1, a 'vatreni' je zabio za pobjedu u sudačkoj nadoknadi!

 

Hertha je povela preko Darida u 43. minuti, da bi Adamyan poravnao u 49. Kada se sve spremalo za posljednji sučev zvižduk, nevjerojatni Krama je uzeo stvar u svoje ruke i riješio pitanje pobjednika.

Bio je to Kramin šesti gol u posljednjih pet utakmica, a ukupno 20. ovosezonski gol čime je podebljao rekord najboljeg strijelca Hoffenheima u jednoj sezoni. 

VIDEO: OPET JE ZABIO Čudesni Krama ušao u povijest! Nitko dosad nije zabijao ovoliko

Prije Herthe 'stradala' je Borussia Mönchengladbach kojoj je utrpao dva komada, da bi nešto blaži bio prema Freiburgu, Schalkeu i Arminiji. 

Sezonu je pobjedom zaključio i minhenski Bayern koji je u posljednjem kolu srušio Augsburg s 5-2. 

Bavarska momčad utrpala je četiri gola u prvom poluvremenu, da bi gosti s dva gola gola u kratkom razmaku smanjili zaostatak. 

Iako za ovu utakmicu rezultatski nevažan, konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio je Robert Lewandowski kojemu je to bio 41. bundesligaški gol ove sezone, a njime je oborio rekord legendarnog Gerda Mullera koji je zabio 40 golova u sezoni 1971./1972.

MOŽE GA I STIĆI Nevjerojatno postignuće: Lewa izjednačio rekord Gerda Mullera

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vancek11 23.05.2021.

    Real je pokraden očigledno protiv Real Betisa nisu sudili penal.Drugi protiv Sevilje kad im je poništen penal a dosuđen Sevilji.Protv reala svirano je 19 penala samo sa Valencijom 3.Realu nije dosiđen ove godine niti jedan.Pa real je sve jaće ekipe rješio u svoju korist.Realu je ukradeno prvenstvo o čemo vi pišete.A Rakitić je kriv što real nije prvak.Koji kub u la Ligi nezna za poraz pet mjeseci odnosno 18utakmica REAL na pogon Luke Modrića.

  • danibb 23.05.2021.

    Zasto Kramaric i za reprezentaciju neigra kao za klub

  • Eminem91 22.05.2021.

    Krama da igra u bayernu imao bi 50 golova

Komentiraj...
Vidi sve komentare