Obavijesti

Sport

Komentari 16

Nevjerojatno postignuće: Lewa izjednačio rekord Gerda Mullera

Nevjerojatno postignuće: Lewa izjednačio rekord Gerda Mullera

Mogao je i do 41. gola i obaranja rekorda, ali mu je golman Freiburga obranio dva zicera u drugom dijelu. Priliku za prestići Mullera Poljak će imati u zadnjem kolu, 22. svibnja doma protiv Augsburga

VIDEO

Napadač Bayerna Robert Lewandowski u subotu je izjednačio rekord po broju golova u sezoni Bundeslige (40) legendarnog Gerda Mullera.

POGLEDAJTE VIDEO: Lewa dijeli autograme u Japanu

Pokretanje videa...

Lewndowski u Japanu 00:14

Lewandowski je u predzadnjem kolu i remiju kod Freiburga (2-2) u 26. minuti zabio gol iz penala, čime je ove sezone došao do brojke od 40 pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mogao je i do 41. gola i obaranja rekorda, ali mu je golman  Freiburga obranio dva zicera u drugom dijelu. Priliku za rekord Poljak će imati u zadnjem kolu, 22. svibnja doma protiv Augsburga.

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Moenchengladbach

Poljak u svojoj karijeri već ima više od 500 golova i neka izvanredna postignuća i rekorde.

Tako je  22. rujna 2015. srušio četiri svjetska rekorda u devet minuta - onaj za najbrži "hat-trick" (u svega četiri minute), najbrže postignutih četiri gola (u šest minuta) i najbržh pet pogodaka (devet minuta), u pobjedi 5-1 Bayerna protiv Wolfsburga. Na toj utakmici je također postavio rekord kao zamjena koja je postigla najviše golova, s obzirom da je ušao tek u 46. minuti.

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Moenchengladbach

Godine 2020. postao je prvi igrač u povijesti koji je istovremeno okrunjen najboljim strijelcem u sva tri natjecanja - s 34 gola u Bundesligi, 15 u Ligi prvaka i šest u njemačkom kupu.

Drugi je najbolji strijelac svih vremena u Bundesligi, s 276 golova, iza Gerda Müllera (365 golova). Ujedno je i drugi strijelac u povijesti Bayerna sa 162 gola.

U travnju 2013. godine postigao je četiri gola protiv Real Madrida u polufinalnoj prvoj utakmici Lige prvaka (4-1) u dresu Dortmunda. Ukupno je treći strijelac u povijesti Lige prvaka sa 73 pogotka, iza Cristiana Ronalda (134) i Lionela Messija (120).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića