To je to što me zanima!

Kramarić: Neki igrači su gledali Armeniju i Wales na mobitelu

Svaki gol i asistencija znače pa tako i ovo danas, pogotovo kada pobijedimo i donese nam važna tri boda. Najbitnije da smo odigrali timsku utakmicu, sve je na nama i vjerujem da ćemo se kvalificirati na Euro, rekao je Lovro Majer
Vidi originalni članak

Dva poraza u listopadu unijela su paniku i dramu. Kako smo već naviknuli s našim reprezentativcima, nikada ne bude lako, ali na kraju svi budemo sretni i zadovoljni. Sličan epilog je i ovaj put sve izvjesniji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Armenci su nam učinili ogromnu uslugu uzevši bod Walesu, a Hrvatska ju je objeručke prihvatila. Vatreni su rutinski slavili protiv Latvije (2-0) u Rigi i došli na korak od plasmana na Europsko prvenstvo. Za razliku od situacije otprije mjesec dana, naši reprezentativci sada ovise sami o sebi. Vizu za Njemačku možemo osigurati u utorak protiv Armenije na Maksimiru.

Pobjeda u Rigi u nijednom trenutku nije bila upitna. Poveli smo već u 7. minuti golom Lovre Majera, a u 16. minuti konačan rezultat postavio je Andrej Kramarić. Bilo je to dovoljno za važna tri boda.

- Nismo išli za tim da se što manje potrošimo. Htjeli smo zabiti što prije i tako kontrolirati utakmicu. Morali smo dati sto posto i biti koncentrirani do kraja. Dogodi se da primiš jedan gol iz prekida i zakomplicira se sve. Možemo biti zadovoljni - rekao je Lovro Majer u razgovoru za Novu TV. 

Igrač Wolfsburga odradio je sjajan susret. Zabio je i asistirao Kramariću.

- Svaki gol i asistencija znače pa tako i ovo danas, pogotovo kada pobijedimo i donese nam važna tri boda. Najbitnije da smo odigrali timsku utakmicu, sve je na nama i vjerujem da ćemo se kvalificirati na Euro - rekao je Majer.

Neki reprezentativci su uoči utakmice nestrpljivo pratili susret u Jerevanu, a od tamo su došle sjajne vijesti. Armenija je uzela bod Walesu i učinila nam veliku uslugu.

- Nisam pratio, čuo sam da je bilo 1-1, ne volim to, pogotovo kad mi imamo utakmicu. Lijepo je, ide rezultat u našu korist, sretni smo. Idemo ih pobijediti.

Andrej Kramarić propustio je utakmice u listopadu i odmah se vidjelo koliko nam fali. Vratio se protiv Latvije i odmah zabio. 

- Znali smo da neće biti lagano zbog terena i vremena. Nije bilo idealno za igrati, ali zabili smo iz prve dvije šanse i na iskustvo izdržali. Bili smo bolja momčad svih 90 minuta i pokazali karakter.

Hrvatska je igrala u laganom ritmu i dojma smo kako se igrači nisu previše potrošili, no to je njima bilo najmanje bitno. Najvažnije je bilo uzeti tri boda.

- Svejedno je jesmo li se istrošili ili ne, znamo što nas čeka u utorak. Dat ćemo gas od prve minute, znamo što nas očekuje. Krenut ćemo maksimalno fokusirano i pametno, ako bude sve u redu kao danas da iskoristim te prilike i da se plasiramo na Euro.

Jeste li gledali Armeniju i Wales?

- Nisam gledao, da sam pratio rezultat, neki su gledali utakmicu. Bio sam fokusiran na ovu utakmicu, morali smo pobijediti bez obzira na taj rezultat. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • fernandes11 18.11.2023.

    neozbiljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare