To je to što me zanima!

Kramarić objavio fotografiju nakon maestralne partije: Sa suprugom i sinom ispred križa

Bila je to njegova možda i najbolja utakmica za reprezentaciju. Fifa ga je proglasila igračem utakmice, a emotivni Krama je pobjedu posvetio sinu i supruzi Miji
Vidi originalni članak

Otkako je stigao u reprezentaciju, oblak sumnje nadvio se nad njim. Uvijek kritiziran i osporavan. Nakon utakmice s Marokom, neki su zazivali da ga Zlatko Dalić čak ostavi i na klupi. No, opet je začepio usta svim kritičarima i pokazao kakva je klasa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Dalić stavio ga je na desno krilo, Livaju u napad i bio je to pun pogodak. Andrej Kramarić totalno se oslobodio i s dva gola Kanadi (4-1) dao do znanja kakav je majstor. Gol bolji od drugog, maestralni lažnjaci i golovi lijevom nogom. I to slabijom. 

Bila je to njegova možda i najbolja utakmica za reprezentaciju. Fifa ga je proglasila igračem utakmice, a emotivni Krama je pobjedu posvetio sinu i supruzi Miji. Na Instagramu je objavio fotografiju sa svojom obitelji na kojoj poziraju ispred križa. Uz emotikon srca i molitve. 

- Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje, fokus, psihičku snagu i dominantno smo pobijedili. Ne treba se previše veseliti, zadnja utakmica odlučuje. Nadam se da ćemo biti u stanju kao danas i prolasku skupine. Golovi? Posebna večer za mene i momčad, ne daju se dva gola na SP-u svaki dan. Hvala svima na podršci. San snova - rekao je oduševljeni Kramarić za HTV nakon pobjede. 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • blueheart 28.11.2022.

    A zato?? Jos se ja putao kako ro Kramaric jedno 20 tekmi nije zabio gol i uvikek igra! Sad mi je jasno! Jos fa nam je otkriti stvar sa Vlasicem?! Za jucer sve cestitke, Krama bio najbolji i pravi egzekutor!

  • arow 28.11.2022.

    Sve sto sam rekao kontra,juce sam bio popljuvan sam od sebeI bilo mi je drago Svaka cast Krama

  • 2211 28.11.2022.

    Zbog čega vi placete ili svrsavate...ja bi se ubia

Komentiraj...
Vidi sve komentare