To je to što me zanima!

Kramarić se vratio nakon pet mjeseci i odmah zabio volejem

Ihlas Bebou je sjajno povukao kontru, ušao u kazneni prostor i pucao, Alexander Nubel je obranio, no Kramarić je odbijanac atraktivno pospremio u gol. Sjajno mu je sjela na volej u pobjedi protiv Schalkea
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je pobijedio Schalke sa 2-0, a prvi pogodak zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u svom prvom nastupu nakon skoro pet mjeseci pauze.

Kramarić je ušao na listu strijelaca u 72. minuti nakon brze kontre domaćeg sastava.

Ihlas Bebou je sjajno povukao kontru, ušao u kazneni prostor i pucao, Alexander Nubel je obranio, no Kramarić je odbijanac atraktivno pospremio u gol. Sjajno mu je sjela na volej i golman Schalkea Alexander Nubel bio je nemoćan.

Bio je to njegov prvi nastup ove sezone. Više od četiri mjeseca hrvatski reprezentativac nije bio na travnjaku zbog ozljede koljena, a posljednju utakmicu Kramarić je odigrao 11. lipnja u Varaždinu protiv Tunisa.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Bebou zabivši za 2-0 pet minuta prije kraja susreta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • AREON 21.10.2019.

    Dobar krama ali mi ide na zivce ta njegova sebičnost ,koliko golova u repki nismo dali samo zato sto nije htio dodat loptu....

  • LOLNeki 20.10.2019.

    Nebitno jeli golčina ili golić, bitno da se on vratio i da je odmah zabio. Dobro će nam doći još jedan napadač jer smo ostali samo na Petkoviću a koliko god on bio dobar dobro je da je uz njega još jedan pravi napadač kada nam zatreba gol.

  • Nevres23 20.10.2019.

    Prije bih rekao da je skinuo suigraču koji je imao čistu priliku loptu sa noge i ukrao mu gol... Oličenje sebičnosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare