To je to što me zanima!

'Znao sam da nije dobro čim sam vidio suze na Pjacinu licu'

Žao mi je mog cimera Pjace. Kad sam vidio da plače, bilo mi je jasno da je gadno, kaže Kramarić. Andreja konačno više ne bole pete, a u petak je s dva gola srušio Herthu
Vidi originalni članak

Prvi put nakon mnogo vremena odigrao sam utakmicu u kojoj me ništa nije boljelo. Konačno, zadovoljno se javio Andrej Kramarić nakon što je srušio Herthu u Berlinu.

Domaćin je poveo, ali bila je ovo večer sjajnog hrvatskog napadača.

- Iskreno, više se ni ne sjećam kad sam posljednji put igrao klasičnog napadača. U klubu igram nekakvu ‘desetku’, a tako nešto igrao sam i u Estoniji - kazao je Kramarić, koji je u Tallinu izgubio utakmicu, ali i cimera Pjacu.

- Da, ostao sam bez cimera, ali neću ga mijenjati, odsad ću biti sam u sobi, čekat ću Pjacu da se vrati - rekao je Andrej sa smiješkom.

- Znam da se kaže da muškarci ne plaču, ali u tim trenucima si Marko nije mogao pomoći, vidio sam da je i zaplakao. Kada dođe do ovakvih situacija, moraš pustiti suzu... - tužan je Kramarić zbog prijatelja.

- Nije mi se u prvom trenutku činilo tako strašno, ali kad sam mu vidio suze, shvatio sam da nešto nije u redu - dodao je Andrej i nastavio:

- Čuo sam se s Pjacom, naravno, stvarno mi ga je jako žao. Teško je sad biti pametan, ne daj Bože nikome takvo nešto... Rekao sam mu samo: ‘Marko, budi strpljiv, vratit ćeš se ti još jači’ - prepričao je Kramarić, kojem su golovi protiv Herthe bili deveti i deseti ove sezone u Bundesligi.

Deveti je na listi strijelaca, a Hoffenheim je treći.

- Nikad u povijesti nisu bili bolji od osmog mjesta, nikad nisu igrali u Europi, a sad želimo u Ligu prvaka, koju ja nisam nikad igrao. Ako ne računamo pretkola s Dinamom... Unatoč tome, nema tu euforije. Uostalom, nisam ni ja siguran iz kojeg je grada klub. Mi igrači živimo u Heidelbergu, stadion je u Sinsheimu, a Hoffenheim je mjestašce od 3000 ljudi...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lorena96 02.04.2017.

    Bravo Krama! To je pravi prijatelj!!! 👏🏼💙💪🏼

  • Don Beton 02.04.2017.

    Brutalan tandem... Krama-Pjaca!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare