To je to što me zanima!

Kramarić: Zaboravimo Rusiju, ne smijemo živjeti u prošlosti

Ne živi se na staroj slavi, toga moramo biti svjesni. Treba naći motiv za ove utakmice u kvalifikacijama, rekao je Andrej Kramarić, koji je protiv Mađarske i Azerbajdžana imao gol i asistenciju
Vidi originalni članak

Poveli smo, a onda smo bili previše pasivni. Jednostavno, nije to u Budimpešti bila ona prava Hrvatska, priznao je Andrej Kramarić.

Poraz na Dunavu jako je zabolio viceprvake svijeta.

- Mi moramo zaboraviti Svjetsko prvenstvo, tu Rusiju trebamo izbaciti iz glave. Osobno, naravno u prenesenom značenju ja sam je izbacio već na početku sezone, što se dobro vidi po mojoj formi i u klubu - kaže Andrej i nastavlja:

- Ne živi se na staroj slavi, toga moramo biti svjesni. Treba naći motiv za ove utakmice u kvalifikacijama. Naravno da je nakon ovog poraza od Mađara upaljen mali alarm za nas.

Dva kola, tri boda, realno očekivalo se puno više od “kockastih” na putu prema Euru.

SVAKI DRUGI! Dalić: Ajme koliko primamo iz prekida, to više nije normalno

- Da, realno morali smo u ove dvije utakmice napraviti više. No, činjenica je kako nismo dobro igrali. Nije to bilo pravo izdanje niti protiv Azerbajdžana. Na papiru se ova skupina možda nekima čini smiješna, ali vjerujte mi da to nije tako. Ovi protivnici nisu nimalo bezazleni, pa vidjelo se to u ova dva susreta - rekao nam je Kramarić i dodao:

- Mađarska je doma jako dobra, Wales je silno opasan, a Slovačka je po meni bolja od te dvije reprezentacije. Mi moramo zasukati rukave i biti maksimalno ozbiljni u nastavku kvalifikacija. Plasman na Euro neće doći u pitanje, ali samo pod uvjetom da zaigramo kako možemo i da u nastavku kvalifikacija zaboravimo veličanstveni uspjeh iz Rusije.

Andrej Kramarić je jedan od rijetkih naših igrača koje je u dvije kvalifikacijske utakmice ostavio dobar dojam. Asistencija u Mađarskoj i maestralan gol za tri boda protiv Azera. Zabio je ukupno 21 gol ove sezone, 18 za klub i tri za reprezentaciju. Zabijao je i Španjolcima u Maksimiru i Englezima na Wembleyu u Ligi nacija, dakle njegova forma i partije u reprezentacije su nakon Mundijala jako dobre, odlične.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • papilon100 27.03.2019.

    Kolko Dalic dobiva placu a nis neradi.Covjek prodaje maglu stalno govori gdje smo slabi a sta je napravio bas nista.Zamisli da svi tako radimo za tu lovu

  • 27.03.2019.

    Nakon svjetskog prvenstva sam komentirao (pokazujući podatke od prijašnjih prvenstava i reprezentacija u kojima su gotovo sve reprezentacije koje su imale uspjeh na jednom prvenstvu prošle loše na slijedećem zbog smjene generacije ili visokih noseva) da nećemo postići sličan uspjeh kao u Rusiji pa su me "stručnjaci" popljuvali jer kako sam se drznuo svetinju (reprezentaciju) ponižavati. Ali realnost je takva. Nakon velikog uspjeha jedne generacije, velik broj igrača se oprašta kako bi bili spominjani da su otišli sa uspjehom. Dolaze novi koje treba uštimati, kojima treba naći mjesto, imamo stare igrače kojima godine polako oduzimaju sve ono što su imali kada su bili mlađi i rezultat toga je traženje. Biti će naša reprezentacija dobro, treba pregrmiti smjenu generacije i onda će opet pobjeđivati.

  • papilon100 27.03.2019.

    Trener je najveci krivac jer bira igrace i radi taktiku.Zna jako dobro nase lose strane koje nisu od jucer i dosada nije napravi bas nista.Ima igraca U Red Bull Salzburg treba rotirat umorne igrace radit novi sistem ali in nezna niti moze niti ce ikada znat

Komentiraj...
Vidi sve komentare