To je to što me zanima!

Kramarić zbog ozljede gležnja propušta utakmicu protiv Malte

Uoči kvalifikacijske utakmice protiv Malte na Rujevici, Andrej Kramarić ozlijedio je gležanj zbog čega ga izbornik Zlatko Dalić neće imati na raspolaganju
Vidi originalni članak

Napadač Hoffenheima Andrej Kramarić zbog ozljede gležnja preskočit će utakmicu kvalifikacija za SP 2022. godine protiv Malte u utorak na riječkoj Rujevici.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić nakon obaranja rekorda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon poraza u Sloveniji (0-1) te domaće pobjede nad Ciprom (1-0), aktualni svjetski doprvaci u utorak će na Rujevici dočekati Maltu, a izbornik Zlatko Dalić na raspolaganju neće imati Kramarića.

Napadača Hoffenheima neće konkurirati za taj dvoboj zbog ozljede gležnja, koju je obnovio u subotnjem ogledu s Cipranima, kada je u igru ušao u 57. minuti umjesto Ante Budimira.

RADOSNE VIJESTI Andrej Kramarić i djevojka Mia očekuju prinovu, vjenčat će se nakon okupljanja reprezentacije

U Ljubljani je zaigrao u početnoj postavi te je u nastavku mjesto prepustio Josipu Brekalu.

Kramarić je do sada upisao 52 nastupa za reprezentaciju postigavši 14 golova. Posljednji je zabio u pobjedi 2-1 protiv Švedske u Ligi nacija u listopadu prošle godine.

Uoči početka ovog mini ciklusa od tri utakmice Dalić je ostao i bez napadača zagrebačkog Dinama Brune Petkovića koji je otpao zbog ozljede ramena.

Osim utakmice Hrvatska - Malta, u utorak su na rasporedu još dva ogleda iz naše skupine. U Nikoziji će igrati Cipar i Slovenija, a u Trnavi će se sastati Slovačka i Rusija.

MALI ANDREJ OSTVARIO SAN Kramarić (11): Jednog dana ću ponosno stajati ispod zastave

"Vatreni" se nakon dva kola nalaze na trećem mjestu skupine s tri boda, koliko ima i Slovenija na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Rusija sa šest bodova. Slovačka ima dva boda, a Cipar i Malta po bod.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Filipescu K 29.03.2021.

    Šta je Kramarić bio pozvan za ovu seriju utakmica? ;-)

  • sizif07 29.03.2021.

    Nije ga bilo ni na zadnje dvije 🤷‍♂️

  • 29.03.2021.

    Hrvatska je osvojila srebro na sp, kvalificirala se na eu, ostala u prvoj jakosnoj skupini lige nacija, i vjerujem kvalificirati ce se na SP.  Na medijima i ljudima je da prigovaraju tko treba i tko ne treba igrati ali tko god igra Dalic ga je stavio jer misli da je on najbolja opcija u tom trenutku. Nekad pogrijesi nekada pogodi, al Hrvatska nikada u povijesti nije bila ovoliko uspjesna u nogometu, tako da ga treba pustiti da radi svoj posao. A te igrace koje isto izdvajate, od Kovacica, Kramiraca, Perisica itd, ti igraci su  nam sa ostalima kao kolektiv donjeli te rezultate. Ili ste slaboumni dovoljno da mislite da smo najbolji rezultat u povijesti napravili sa igracem ili dva manje. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare