To je to što me zanima!

Kranjčar: Ne idem iz Kijeva, a Vidi ćemo dati punu potporu

ODMOR U PARIZU Niko Kranjčar jako puno očekuje od nastavka sezone, a nakon Zagreba do početka priprema odmarat će se u Parizu. Kijev je dobio trećeg Hrvata
Vidi originalni članak

Trojica Hrvata u Kijevu, moram priznati da nije loše. Valjda ćemo donijeti sreću klubu. Drago mi je zbog Vide, odličan dečko i odličan igrač. Zaslužio je ovakav transfer, rekao je Kranjčar.

Kako je njemu pomagao Ognjen Vukojević, tako će on sad Vidi.

- Naravno, može računati na našu maksimalnu potporu - kaže Niko.

U Dinamu je prošle jeseni odradio dvadesetak utakmica, zabio je četiri gola u prvenstvu, ali nije se do kraja uspio nametnuti treneru Blohinu.

Jesam li razmišljao o tome da napustim repku? Jesam jednom, ali kratko. Brzo me prošlo..., Niko vjeruje da će se opet nametnuti izborniku Igoru Štimcu

- Proljeće će, nadam se, biti drukčije. Samo da dobro odradim pripreme. Vjerujem da ćemo igrati puno bolje u nastavku sezone. Na pripreme ćemo u Španjolsku, dva puta po 12 dana. Iskreno, jedva ih čekam, dobro će mi doći - rekao je Niko, a na pitanje razmišlja li o odlasku iz Dinama nakon samo pola godine kaže:

- Ma kakvi?! Ostajem ovdje, pa tek sam došao. Ne mičem se iz Kijeva.

Početak u Ukrajini nije mu bio lagan. Mnogi nisu znali da je stigao ozlijeđen. Počeo je igrati, no onda su počeli problemi.

- Upalila su mi se oba gležnja, s kojima sam već imao problema. Mirovao sam od studenog i utakmice na Kantridi između HNL-a i Hrvatske. Stoga jako puno očekujem od proljetnog dijela. Ma moram se dobro pripremiti i uopće se ne bojim da ću opet biti onaj stari, pravi - rekao je Kranjčar.

Godinama je bio jedan od najboljih igrača u reprezentaciji, ali je prvo na Euru, a zatim i kod novog izbornika Igora Štimca, pao u drugi plan. Je li ikad razmišljao napustiti reprezentaciju?

- Iskreno, jesam jednom, ali kratko. Trajalo je to samo nekoliko sati i brzo sam to zaboravio. Čast mi je što sam i dalje dio reprezentacije. Vjerujem da ću se opet nametnuti – rekao je Kranjčar.

Božićne blagdane proveo je u Zagrebu s obitelji. Tu se, kako kaže, najbolje osjeća, a mamina kuhinja dobar je penicilin za što brži oporavak. Niko je odlučio iz Zagreba otputovati u Pariz, gdje će biti do 10. siječnja, tj. početka priprema. To je posljednja postaja, nakon koje slijedi..

- Puno rada kako bih opet bio kao nekad...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    uvijek je bio jedan od boljih u repki!

  • hajdukkula 04.01.2013.

    Vrati se ti u Hajduk! Tu ti je i mjesto!

  • pacovikozec 04.01.2013.

    zasto nasi igraci nemogu otic u neke prosjecne europske klubove u kojima bi bili nositelji igre i sto je najvaznije igrali bi,zasto pitam se???

Komentiraj...
Vidi sve komentare