Obavijesti

Sport

Komentari 21

Kranjčar: Ne idem iz Kijeva, a Vidi ćemo dati punu potporu

Kranjčar: Ne idem iz Kijeva, a Vidi ćemo dati punu potporu
1

ODMOR U PARIZU Niko Kranjčar jako puno očekuje od nastavka sezone, a nakon Zagreba do početka priprema odmarat će se u Parizu. Kijev je dobio trećeg Hrvata

VIDEO

Trojica Hrvata u Kijevu, moram priznati da nije loše. Valjda ćemo donijeti sreću klubu. Drago mi je zbog Vide, odličan dečko i odličan igrač. Zaslužio je ovakav transfer, rekao je Kranjčar.

Kako je njemu pomagao Ognjen Vukojević, tako će on sad Vidi.

- Naravno, može računati na našu maksimalnu potporu - kaže Niko.

U Dinamu je prošle jeseni odradio dvadesetak utakmica, zabio je četiri gola u prvenstvu, ali nije se do kraja uspio nametnuti treneru Blohinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jesam li razmišljao o tome da napustim repku? Jesam jednom, ali kratko. Brzo me prošlo..., Niko vjeruje da će se opet nametnuti izborniku Igoru Štimcu

- Proljeće će, nadam se, biti drukčije. Samo da dobro odradim pripreme. Vjerujem da ćemo igrati puno bolje u nastavku sezone. Na pripreme ćemo u Španjolsku, dva puta po 12 dana. Iskreno, jedva ih čekam, dobro će mi doći - rekao je Niko, a na pitanje razmišlja li o odlasku iz Dinama nakon samo pola godine kaže:

- Ma kakvi?! Ostajem ovdje, pa tek sam došao. Ne mičem se iz Kijeva.

Početak u Ukrajini nije mu bio lagan. Mnogi nisu znali da je stigao ozlijeđen. Počeo je igrati, no onda su počeli problemi.

- Upalila su mi se oba gležnja, s kojima sam već imao problema. Mirovao sam od studenog i utakmice na Kantridi između HNL-a i Hrvatske. Stoga jako puno očekujem od proljetnog dijela. Ma moram se dobro pripremiti i uopće se ne bojim da ću opet biti onaj stari, pravi - rekao je Kranjčar.

Godinama je bio jedan od najboljih igrača u reprezentaciji, ali je prvo na Euru, a zatim i kod novog izbornika Igora Štimca, pao u drugi plan. Je li ikad razmišljao napustiti reprezentaciju?

- Iskreno, jesam jednom, ali kratko. Trajalo je to samo nekoliko sati i brzo sam to zaboravio. Čast mi je što sam i dalje dio reprezentacije. Vjerujem da ću se opet nametnuti – rekao je Kranjčar.

Božićne blagdane proveo je u Zagrebu s obitelji. Tu se, kako kaže, najbolje osjeća, a mamina kuhinja dobar je penicilin za što brži oporavak. Niko je odlučio iz Zagreba otputovati u Pariz, gdje će biti do 10. siječnja, tj. početka priprema. To je posljednja postaja, nakon koje slijedi..

- Puno rada kako bih opet bio kao nekad...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića