To je to što me zanima!

VIDEO Babić brutalno isprebijao Molinu pa ga ugasio u 2. rundi!

Krenuo je silovito, poslao Molinu na pod već nakon pet sekundi... Teške batine primio je Amerikanac i jedva preživio prvu rundu. Ali u drugoj rundi je priči bio kraj. Alen Babić slavio je sjajnim nokautom
Vidi originalni članak

Skoro kako je i najavljivao! Nije u prvoj rundi, ali jest odmah u idućoj. Alen Babić (9-0) brutalno je prebio Erica Molinu (28-8) pa ga nokautirao u drugoj rundi. Pravi vatromet boksa odvio se u londonskoj O2 Areni u kojoj je 'Savage' nastavio u karakterističnom ritmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meč je tek krenuo, a Molina je završio u nokdaunu. Doslovno. Ni pet sekundi od početnog zvona, Babić je lansirao ubojiti, tvrdi desni kroše od kojeg se Molina srušio kao klada.

VIDEO NOKDAUNA OD PET SEKUNDI POGLEDAJTE OVDJE

Babić je nastavio s pritiskom, ali Molina se uspio sabrati. Očajnički se lovio u klinč i premda je 'Savage' nekoliko puta bio blizu završetka, Molina je preživio prvu rundu.

No, u drugoj je priči bio kraj. Dva puta zaredom padao je Amerikanac, sudac je brojao i brojao, ali kada je naletio na zadnju ljevicu više nije bilo mjesta brojalicama. Babić je silovito i, onako, pravo divljački riješio devetu prepreku u karijeri i deveti put meč završio nokautom!

Za usporedbu, Filip Hrgović je Molinu riješio u trećoj rundi. Dakle, Babić je i Toma Littlea (3. runda) nokautirao prije Hrgovića (4. runda). Nema sumnje kako će i ovaj 'Savageov' podvig poslužiti za buduća prepucavanja najljućih boksačkih rivala u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • maliivo 31.10.2021.

    Ugasio?... Koji ste vi meč gledali!? Ovaj bez dodira pao i nije htio ustati

  • zokk78 31.10.2021.

    I Babic i Hrgovic su očajni, hebeš taj boks više.

  • biberrr 31.10.2021.

    Sve nokautima rješio, nitko ne može preživjeti Babićeve kanonade bombi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare