Obavijesti

Sport

Komentari 113

VIDEO Babić brutalno isprebijao Molinu pa ga ugasio u 2. rundi!

VIDEO Babić brutalno isprebijao Molinu pa ga ugasio u 2. rundi!
12

Krenuo je silovito, poslao Molinu na pod već nakon pet sekundi... Teške batine primio je Amerikanac i jedva preživio prvu rundu. Ali u drugoj rundi je priči bio kraj. Alen Babić slavio je sjajnim nokautom

Skoro kako je i najavljivao! Nije u prvoj rundi, ali jest odmah u idućoj. Alen Babić (9-0) brutalno je prebio Erica Molinu (28-8) pa ga nokautirao u drugoj rundi. Pravi vatromet boksa odvio se u londonskoj O2 Areni u kojoj je 'Savage' nastavio u karakterističnom ritmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mavrović izazvao Babića VIDEO

Meč je tek krenuo, a Molina je završio u nokdaunu. Doslovno. Ni pet sekundi od početnog zvona, Babić je lansirao ubojiti, tvrdi desni kroše od kojeg se Molina srušio kao klada.

VIDEO NOKDAUNA OD PET SEKUNDI POGLEDAJTE OVDJE

Babić je nastavio s pritiskom, ali Molina se uspio sabrati. Očajnički se lovio u klinč i premda je 'Savage' nekoliko puta bio blizu završetka, Molina je preživio prvu rundu.

Alen Babic v Eric Molina

No, u drugoj je priči bio kraj. Dva puta zaredom padao je Amerikanac, sudac je brojao i brojao, ali kada je naletio na zadnju ljevicu više nije bilo mjesta brojalicama. Babić je silovito i, onako, pravo divljački riješio devetu prepreku u karijeri i deveti put meč završio nokautom!

Alen Babic v Eric Molina

Za usporedbu, Filip Hrgović je Molinu riješio u trećoj rundi. Dakle, Babić je i Toma Littlea (3. runda) nokautirao prije Hrgovića (4. runda). Nema sumnje kako će i ovaj 'Savageov' podvig poslužiti za buduća prepucavanja najljućih boksačkih rivala u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
DEVETI MEČ ALENA BABIĆA OKO 22.30h , O2 Arena, London
Sortiranje događaja
2. RUNDA/ KRAJ

Molina je drugu rundu otvorio bolje i pogodio Babića desnicom, ali brzo je uslijedila kontra i Molina je ponovno završio na podu!

KAKVA LJEVICA! Molini se ponovno broji, već treći put u meču. Ovo ne bi dugo trebalo trajati... Babić je neumoljiv i silovito napada.

Brutalnu makljažu gledamo u Londonu i Molina je opet na podu!

I KRAAAAJ! Babić je nokautirao Molinu!

Sjajan desni kroše pogodio je Amerikanca, koji se ispružio koliko je dug po tko zna više koji put. Sudac je uletio i prekinuo agoniju.

Babić je tako stigao do devete pobjede u karijeri, devete nokautom!

1. RUNDA

KAKAV POČETAK!

Meč nije ni krenuo, a Molina je već završio na podu nakon pet sekundi! Kakav težak nokdaun za Alena Babića!

Fantastično je sjeo desni kroše i teško uzdrmao Molinu koji se jedva pridigao! Ustao je i brzo uhvatio Babića u klinč kako bi došao k sebi.

Babić je nastavio pritisak i pokušao čim prije riješiti meč, ali Amerikanac je uspio ući u klinč svaki put i preživjeti nalete.

Traje pritisak Babića, traži nokaut čim prije... Ali ništa od njega u prvoj rundi, Molina je nekako preživio!

Kakva prva runda, odmah vatromet!

POČETAK

I krenuli smo! Počeo je meč između Alena Babića i Erica Moline ugovoren na osam rundi.

EVO NAM I BABIĆA

I Babić je potpuno koncentriran, na izlasku se pojavio s već tradicionalnom srebrnom maskom preko lica.

Kada je najavljivač izgovorio njegovo ime publikom se prolomio gromoglasan pljesak. Prisutni gledatelji znaju da se sprema vatromet!

24sata
MOLINA KREĆE PREMA RINGU

Prvi u O2 Arenu izlazi Eric Molina. Djeluje vrlo mirno i koncentrirano. Kamera u prijenosu prikazala je i Alena Babića, još iza kulisa u pripremi za izlazak u ring. Babićevo lice nije više njegovo, u ring izlazi 'Savage'.

Komentari 113