To je to što me zanima!

Krešić napustio brod, tko će biti spasitelj Hajduka?

Hajdukova agonija se nastavlja. Nakon Branka Grgića, odstupio je i trener Sergije Krešić. Tko će i kako Hajduk izvući iz velike krize?
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Sergije Krešić podnio je neopozivu ostavku. Splićani su u samo godinu dana promijenili više trenera. Do travnja je klub vodio Zoran Vuilić. Njega je naslijedio Ivan Pudar. On odlazi prije utakmice sa Sampdorijom u 1. kolu Kupa Uefe. Kratko je klub vodio njegov pomoćnik Mario Čutuk do dolaska Sergija Krešića koji se vratio nakon 20 godina na Poljud. Ispostavilo se da će i on biti kratkotrajno rješenje, sjedio je na klupi na samo devet utakmica. Robert Jarni će ga zasad zamijeniti i voditi utakmicu protiv Intera u Zaprešiću. Hajduk je ove sezone uložio nikad više novca u pojačanja, dovedeni su strani igrači Cernat, Verpakovskis, vraćeni su Tudor i Sablić, koji su se dugo oporavljali od ozljeda. Rezultati su, međutim, ispod svake razine zbog čega je nedavno odustupio predsjednik Branko Grgić. Premda je prije nekoliko mjeseci Grgić u klubu okupio legende Bokšića, Šurjaka, Ercega i kazao da je to početak petogodišnjeg projekta stvaranja novog, modernog europskog Hajduka. No agonija Hajduka se produbljuje. Kriza se nastavlja. Tko će i kako Hajduk izvući iz krize?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • batino 31.10.2007.

    Hajduk će se izvući iz krize kad bude složnosti u klubu i ne rasipanja riječi mi ćemo lako doveli smo puno igrača, koji nisu igrali u svojim klubovima dok se to sredi i dok se budu cijenili mladi igrači u Hajduk tad će biti dobro.Svaka čast treneru Krešiću što je imao živaca i strpljena da vodi ovakvog Hajduka ali se nadam da Jarnija treba ostaviti na duge staze i kad dođe nova uprava i da se nemjenjaju puno trenera u jednoj sezoni to treba prekinuti.Jarni treba selektirati prvu momčad ko će ostati ko će otići ali kostur ekipe mladost.SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • dbreza 28.10.2007.

    Kuže ode u Ruandu na usavršavanje da spasi Hajduk

  • banja 26.10.2007.

    tako vam i treba kad su lopovi iza svakog igraca , e a ovi sto su napadali MAMICA neka se sada poklone KRALJU jer je DINAMO za Hajduk INSTITUCIJA! Bolje da jedan menager kontrolira igrace (dinamo) , nego 11 kao u hajduku ,pa ciji neigra njegovi ljudi prijete !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare