To je to što me zanima!

Krešić: Rano je još govoriti o pojačanjima iz Fluminensea

"Fluminense je najuspješnija brazilska momčad, ulažu ogromna sredstva u razvoj mladih igrača i zato smo obavili razgovore na temu mogućnosti obostrane suradnje"
Vidi originalni članak

Sportski direktor Hajduka Sergije Krešić izašao je nakon povratka iz Brazila pred novinare, kako bi pojasnio detalje suradnje s njihovim prvakom Fluminenseom iz Rio de Janeira.

- Ugovor o suradnji potpisan je prije tri mjeseca, tako da je ovaj put bio isključivo radi dogovora kako ono što smo potpisali pretočiti u djelo, kako da u svemu nađemo zajednički jezik. Fluminense je u zadnjih nekoliko godina najuspješnija brazilska momčad, ulažu ogromna sredstva u razvoj mladih igrača i zato smo obavili razgovore na temu mogućnosti obostrane suradnje - kazao je sportski direktor Hajduka.

Riječ je o razmjeni igrača i trenera, a sve u cilju stjecanja znanja.

- Namjera je da naši igrači i treneri otputuju na par tjedana kod njih, ali i da oni dolaze kod nas, kako bi učili. Ovo je tek početak suradnje, koja po našim saznanjima baš i nije uobičajena u svijetu, no nadamo se da će i oni i mi od nje imati koristi. Svi mi sutra želimo znati više nego što znamo danas, zato smo i krenuli u ovu suradnju, jer bi od nje mogli imati koristi i mi i oni.

Ono što navijače Hajduka najviše zanima, a to je hoće li i kada redove prve momčadi pojačati neki atraktivan veznjak ili napadač Fluminensea, poput Walacea koji prelazi u Chelsea, no Krešić to nije bio spreman otkriti.

- Sve su mogućnosti otvorene, ali rano je još uvijek govoriti o tome.

Fluminense je inače osvojio naslov prvaka Brazila, a Krešić i Fredi Fiorentini gledali su zadnji prvenstveni ogled.

- Nije bilo posebne fešte jer su naslov prvaka osigurali ranije, a ni trener nije postavio nijednog prvotimca, igrali su uglavnom mladi igrači, tako da ni stadion nije bio pun – zaključio je sportski direktor Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bbbbb 07.12.2012.

    Brazilci da dođu u Hajduk učiti?'??? hahahahahahahahahahaha.Jadan je tak klub kome taj "stručnjak" bira igrače.Bože moj,svašta se mže ovdje pročitati.

  • Yassa 07.12.2012.

    a da dovezemo njihovu repku da igra za nas i u našoj ligigi možda bi vratili gledatelje

  • ministar.. 06.12.2012.

    Dolazi jedan napadač,ali nemože se odlučiti između Hajduka,Barcelone i Ajaxa.Ja vjerujem da će doći besplatno u Ajduka.Ipak je to klub koji je prije 18 god igrao LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare