To je to što me zanima!

Križanac: Najljepše je dobiti prvaka, sad idemo po Europu

Ako smo već morali dobiti jedan od naša dva najpoznatija kluba, mislim da nam je svima draže da smo dobili Dinamo. Najljepše je pobijediti prvaka, rekao je Križanac
Vidi originalni članak

Ivica Križanac jedan je od najboljih stopera HNL-a, a po svakom njegovom potezu vidi se inozemno iskustvo i 11 nastupa za reprezentaciju. Split nije ista momčad bez njega ili s njim, pa nije ni čudo da je Dinamo u subotu izgubio bez prave prilike za gol.

- Ako smo već morali dobiti jedan od naša dva najpoznatija kluba, mislim da nam je svima draže da smo dobili Dinamo. Najljepše je pobijediti prvaka - rekao je Križanac za službenu stranicu kluba.

U 60. minuti više nije imao snage jer se još oporavlja od ozljede, htio je zamjenu, ali ga je trener Vulić ostavio u igri.

- Krenuli smo agresivno od 1. minute, odigrali smo dobru utakmicu i mislim da je rezultat mogao biti i viši za nas. Na terenu to izgleda mnogo drukčije nego kada se gleda s tribina, ali koliko se sjećam oni nisu imali stopostotnu priliku. 

Splitovci su na 4. mjestu lige s tri boda zaostatka za drugoplasiranim Hajdukom.

- Imali smo dosta težak raspored, ali ostali smo u dobroj poziciji. Sada imamo teško gostovanje u Vinkovcima, no mislim da je sve u našim rukama i da ćemo na kraju sezone izboriti Europu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • varazdinac 13.11.2012.

    stavljam 100 kuna na Cibaliju u sljedecem kolu...

  • BILI KMEČAVAC 12.11.2012.

    Pobijedili Dinamo i već misle o ligi prvaka...

  • odalv 12.11.2012.

    Igranje u Europi se ne ide sa 40 prekršaja na utakmici.Ovi Splitski novinara pišu koliko je utakmica Vulić dobio protiv Dinama.Ako već tako pišu onda treba navesti koliko je imao poraza protiv Dinama.Dobro mi Dinamovci smo naučili na takva pisanja nerealni novinara ,kao i na ocjene igrača ti tako zvani realni novinara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare