To je to što me zanima!

Križanac zbog neslaganja sa Žužulom odlazi iz RNK Splita

Albanac Amir Rrahmani od sljedeće će sezone nositi dres Splita. Team manager Ivica Križanac nije se složio s tim transferom te je navodno napustio crveni klub...
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati informacijama s Parka mladeži, team manager Ivica Križanac napustio je klub zbog svađe s predsjednikom Slavenom Žužulom, a razlog je transfer Albanca Amira Rrahmanija.

Navodno Križanac nije bio za taj transfer, a stranu mu je držao i Slavenov brat Jozo, koji se jučer nije pojavio na Maksimiru, što je izazvalo čuđenje okupljenih.

U klubu nitko nije želio komentirati ovu infomaciju, no u danima koji slijede trebalo bi se više znati o budućnosti stručne piramide RNK Splita.

Ivica Križanac bio je klupski menadžer koji je trebao voditi kompletnu stručnu politiku kluba, no čini se kako je sve konce u svojim rukama i dalje držao predsjednik Slaven Žužul s kim se Križanac nije mogao pomiriti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hzhbcop 22.05.2015.

    čuo s da su se braća probila a da ih je Križanac razmirivao...

  • BROCO 22.05.2015.

    Tesko je pomirit pare i struku ocigledno , tako je to u cijelom svijetu naravno sto nije dobro ovaj misli da moze svojim parama sto i kako zeli ko je Krizanac da mu soli pamet hahah.

  • DUODECIMA 22.05.2015.

    Eto razloga zašto je Split na par bodova od 9. mjesta i doigravanja za ostanak u prvoj ligi, Žužul očito nikome ne vjeruje, njegove pare su mu sve na svijetu i zbog toga se miješa u sportsku politiku umjesto da surađuje sa strukom i da zajedno donose odluke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare