To je to što me zanima!

Krkić ne želi iz Barcelone, odbio Ajaxa i Tottenham

Iako je lani zablistao u Barceloninu dresu, mladi Španjolac Bojan Krkić ove sezone još nije ostavio dublji trag u uspjesima katalonskog ponosa
Vidi originalni članak

Unatoč svemu, Krkić ne posustaje te se i dalje trudi nametnuti treneru Josepu Guardioli zbog čega je i tijekom siječanjskog prijelaznog roka odbio nekolicinu atraktivnih ponuda. Krkić se za minutažu mora izboriti u konkurenciji Lionela Messija, Samuela Eto'a i Thierryja Henryja, što mu i ne polazi za rukom u sezoni u kojoj Barça briljira, baš kao i njeni vodeći igrači.
Prema pisanju El Mundo Deportiva, stoga mu je ukazana prilika da napusti klub i otisne se u redove nekih od slavnih nogometnih kolektiva. Ipak, takvo je što sam nogometaš odbio. Navodno su interes pokazali Ajax, koji traži zamjenu za Klaas-Jana Huntelaara, njemački lider Hoffenheim, u želji da nadomjesti ozlijeđenog prvog strijelca lige Vedada Ibiševića, te Marseille, čiji su čelnici zaljubljeni u španjolskog nogometaša srpskih korijena. Krkić, čiji ugovor s Barçom ističe 2013. godine, svima se zahvalio u namjeri da svoje nogometno ime nastavi razvijati na Nou Campu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare