To je to što me zanima!

Kroos: Modrić i ja nismo u istoj situaciji. On i klub će odlučiti...

Kroos i Modrić više od desetljeća vode glavnu riječ u veznom redu 'kraljeva', ali nazire se kraj njihovoj eri. Ipak, Nijemac je u nešto drugačijoj situaciji, mlađi je i igra više od hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Real Madrid u utorak će igrati osminu finala Lige prvaka protiv RB Leipziga (21 sat), a momčad je u ponedjeljak stigla u Njemačku unatoč nezgodi koja im se dogodila tijekom putovanja.

Trener Reala Carlo Ancelotti najavio je utakmicu uz Tonija Kroosa (34), kojem na kraju sezone ističe ugovor, baš kao i hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću (38). Kroos i Modrić više od desetljeća vode glavnu riječ u veznom redu 'kraljeva', ali nazire se kraj njihovoj eri.

Kroos je komentirao njihovu situaciju s ugovorima i budućnost u Real Madridu.

NESREĆA NA PUTOVANJU Autobus koji je prevozio Luku Modrića i nogometaše Reala sudjelovao u prometnoj nesreći

- Njegov je slučaj drugačiji jer smo on i ja drugačiji ljudi. Ta odluka je na njemu ili na klubu. Ja mogu samo objasniti svoju situaciju, ne mogu govoriti o njemu - kazao je Kroos.

Kroos se možda vrati u reprezentaciju

Obojica su ove sezone u nešto sporednijoj ulozi, iako se Kroos proteklih tjedana etablirao u prvom sastavu Carla Ancelottija, za razliku od Modrića.

PRETJERAO JE Bivši Modrićev suigrač drastično izmijenio izgled. Pogledajte ga

Kroos je priznao kako razmišlja o povratku u reprezentaciju Njemačke, koja će ove godine biti domaćin Europskog prvenstva. Dodao je i kako bi htio otići u igačku mirovinu dok igra na vrhunskoj razini.

- Nisam zabrinut za svoju budućnost. Moguće da je da ću odluku donijeti vrlo brzo. Svakako ću je objaviti čim je donesem. Sretan sam onime što sam dosad postigao i sada uživam - priznao je.

Ancelottijev je zadatak donijeti Realu 15. titulu europskog prvaka, a vrlo je zadovoljan igrom svoje momčadi unatoč brojnim ozljedama.

'KRALJEVI' NA VRHU VIDEO Modrić ušao kada je sve bilo riješeno, Real deklasirao Gironu u derbiju za vrh lige

- U dobroj smo formi, motivirani smo, a ovo je natjecanje koje stvarno volimo. Oni (RB Leipzig, nap. a.) su snažan protivnik, igraju s visokim intezitetom i vrlo su kvalitenti. Morat ćemo paziti u obrani - komentirao je Talijan.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kp 13.02.2024.

    Daj odite talijan vas vuće za nos takav su oni narod cjeli život se potucaju kad nejde potpišu kapitulaciju pogotovo Luku idi uzmi još para za kraj i ko jebe talijana i peteza.

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare