To je to što me zanima!

Krovinović majstorski zabio pa pitao: Želi netko novu okladu?

Hvala vam na čudesnoj noći koju ćemo pamtiti do kraja života. Sada još jače, čvrsto na zemlji, u nove pobjede, napisao je Krovinović na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Imam jednu okladu, kladio sam se da ću dati gol. Volio bih dati gol, ali najvažnije je da pobijedimo, rekao je talentirani veznjak Filip Krovinović uoči dvoboja trećeg pretkola Konferencijske lige u kojem su preokretom svladali Vitoriju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krovinović nije htio otkriti je li se kladio s nekim od suigrača, a nakon Sahitija i Melnjaka, veznjak Hajduka proparao je mrežu Portugalaca i zabio za konačnih 3-1 na krcatom Poljudu. Majstorski se namjestio na ljevicu pa sa 17 metara probio Varelu pod prečku. 

Veznjak Hajduka tako je dobio okladu iako i dalje ne znamo s kime se kladio. 

- Neka ostane između te osobe i mene. Neka se uvijek ovako kladim, pa neka bude i puno golova. Spasio sam se, a sad je ta osoba dužna nešto, ali najbitnije je da smo pobijedili. Radije bih da momčad pobjedi, a da ja ne zabijem, ali sam uspio na kraju - rekao je nakon susreta. 

Na društvenim mrežama podijelio je s obožavateljima da je 'ponosan i sretan'. 

"Hvala vam na čudesnoj noći koju ćemo pamtiti do kraja života. Sada još jače, čvrsto na zemlji, u nove pobjede. P.S. Želi li netko novu okladu?", napisao je Krovinović. 

Među brojnim komentarima javio se i Robert Murić, nekadašnji mladi reprezentativac Dinama koji je dio karijere proveo u omladinskom pogonu Dinama.

"Strašan gol", napisao je Murić. 

Uzvratna utakmica u Guimaraesu na rasporedu je u srijedu, 10. kolovoza, s početkom u 18 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Jopazg 05.08.2022.

    Ajde Hajduce,nemojte sada stati🇭🇷

  • edo0308 05.08.2022.

    Kakav Modrić, Krova je trebao i treba biti Zlatna lopta

  • 05.08.2022.

    Krova legenda motor hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare