To je to što me zanima!

Krovinović na terenu nakon 10 mjeseci, dočekan je ovacijama!

Nakon toliko vremena, vratiti se na teren na ovom stadionu je stvarno nešto posebno, rekao je Krovinović iza kojeg je dugi oporavak od teške ozljede ligamenata koljena. Odigrao je prvo poluvrijeme za Benficu
Vidi originalni članak

Filip Krovinović sinoć je napokon ponovno zaigrao za Benficu! 

Hrvatski veznjak našao se u ulozi startera, no trener nije želio riskirati te ga je izvadio na poluvremenu utakmice u kojoj je njegova momčad izborila osminu finala portugalskog kupa pobijedivši 2:1 Aroucu na Luzu.

Bivši igrač Zagreba tako je okončao dug period izbivanja s travnjaka nakon što je prvo zadobio tešku ozljedu ligamenata koljena prije deset mjeseci pa se kratko vratio samo da bi ga novu ozljeda u srpnju ponovno vratila u liječničku ordinaciju.

Nakon što je u posljednjih nekoliko utakmica bio u statusu rezerve, sada je napokon dobio priliku od početka i u 45 minuta dokazao spremnost i za veću minutažu koja bi trebala uslijediti do kraja zimskog dijela sezone.

A njegov povratak razveselio je sve navijače Benfice o čemu pišu i portugalski mediji koji ističu kako je upravo hrvatski igrač na predstavljanju igraču dobio daleko najveće ovacije!

- Nakon toliko vremena, vratiti se na teren na ovom stadionu je stvarno nešto posebno. Pobjedu smo teško, ali zasluženo izborili i najvažnije je da smo prošli dalje. Jako sam sretan što sam se napokon vratio - rekao je Krovinović nakon utakmice.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aaerts 23.11.2018.

    pokriva krovove po gradu

  • profi19 23.11.2018.

    Novi modric. Oni koji ga nisu gledali lupit ce mi minus, a oni koji se kuze u nogomet znaju o cemu pricam. Strasan igrac! Ne desi se cesto da 21 godisnjak iz Rio Ave bude izabaran za najboljega veznjaka portuglaske lige, pored igraca koji igraju u Sportingu, benfici i portu. Mogao je birati koji ce velikan ici, otisao je u benficu. Nazalost odma se ozljedio kad je izborio mjesto. Ne sumnjam da ce se uskoro vratiti u prvih 11. Sretno "Krovi"

  • neno5 23.11.2018.

    Eto njega na euru

Komentiraj...
Vidi sve komentare