To je to što me zanima!

Krovinović: O suđenju ne želim ništa reći, ali svi su sve vidjeli

Dugo nisam bio ovako bez teksta. Ne znam što da kažem. Nažalost nismo pobijedili. Imali smo rezultat. Nismo izgubili, ali kao da jesmo, rekao je Filip Krovinović nakon susreta u Koprivnici
Vidi originalni članak

Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici u kaotičnom dvoboju 17. kola HNL-a remizirali 2-2. Hajduk je rano poveo krasnim golom Krovinovića u 12. minuti susreta da bi u 28. prvi gol za Hajduk zabio mladi Pukštas. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraj prvog dijela susreta obilježili su nemili događaji zbog kojih je utakmica prekinuta na skoro 20 minuta. Naime, pomoćnog suca pogodili su u glavu zbog čega su igrači i suci napustili travnjak.

Nakon prekida susreta u nastavku je Slaven poravnao rezultat golovima Hodže i Krstanovića s bijele točke te uzeo bod. 

Jedan od strijelaca za gostujuću momčad, Filip Krovinović, istaknuo je da se osjećao užasno nakon utakmice. 

- Dugo nisam bio ovako bez teksta. Ne znam što da kažem. Nažalost nismo pobijedili. Imali smo rezultat. U suđenje neću ulaziti, to neka ostane za druge ljude, ali svi su vidjeli sve. Nismo izgubili, ali kao da jesmo. Gorak je okus u ustima. Imali smo sve, kod prvog njihovog gola smo pogriješili. Sada je odmor. Odustajati nećemo. Radit ćemo i za vrijeme pauze. Skupa smo od početka do kraja. Vjerujem u ove momke i u sve u klubu -  rekao je pa dodao:

- Nismo izgubili dva mjeseca. Zasluge za to imaju svi treneri, svi fizioterapeuti, svim doktorima, svim igračima...To je poticaj za dalje. Osjećaj nakon ove utakmice je užasan. To je život. Treba raditi i vjerovati da će se vratiti jedan dan. Radije bih da smo dobili 3-0 i da nisam ni zabio, ni asistirao, ali što je tu je... Idemo dalje raditi. 

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Bomba-rder 13.11.2022.

    Da sve se vidjelo naravno! Tvoja ruka, faul, Livajino nesportsko ponasanje ( nije mu prvi put jer mu suci toleriraju). Pametnim dosta.

  • 13.11.2022.

    Gle ovih Dinamovaca što vise na svakom članku o Hajduku, neki dan je par bivših sudaca osuđeno i pritvoreno za koje je Mamić rekao da ih je potkupio da sude u korist Dinama ???? Navijači takvog kluba imaju obraza spominjati išta ??? 

  • Bolesni rodijak 13.11.2022.

    Ae vidili smo ajdukove kradje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare