To je to što me zanima!

Kruni presudio poraz od Celja: Jurčić dobio otkaz u Mariboru

Bivši Dinamov trener dobio je otkaz u Mariboru. Slovenci su mu se zahvalili na šestomjesečnom radu i najavili da klupu preuzima Darko Milanič
Vidi originalni članak

Krunoslav Jurčić više nije trener Maribora. Zahvaljujemo se našem dosadašnjem treneru na poslu koji je obavljao u posljednjih šest mjeseci, objavio je NK Maribor na svojim stranicama.

Jurčiću je očito presudio neočekivani domaći poraz od Celja (0-1) golom u 92. minuti utakmice. Maribor je na drugom mjestu i nakon ovog poraza zaostaje šest bodova za Olimpijom s kojom igra derbi u subotu.

A naslijediti bi ga trebao Darko Milanič.

- Darko je najveći i jedini kandidat za Jurčićeva nasljednika - otkrili su u Mariboru koji su tako prije derbija posegnuli za šok-terapijom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • strmi007 01.03.2016.

    Pa to nisu istine

  • CelaviOsvetnik 01.03.2016.

    kljuno pa nisi ti za sloveniju i balkan. ti bi u bundes ligi bio zmaj. pa pod tvojom palicom i kontroliranim nogometom napravio bi cuda

  • MilanSLO 01.03.2016.

    Iz Maribora sam i imam godisnju ulaznicu vec 7 godina. Ne znam kakav je trener bio dok je bio u Dinamu ali sad je lik stvarno postao dobar trener. Mogu i da kazem, najbolji trener koji je ikad bio na klupi Maribora (pored Keka). Kad je dosao u Maribor, svi smo ga ismijavali i mislio sam da je stvarno samo marioneta. Al covjek je pokazao da to nije pa je zato i morao ici. Otisao je, jer smo igrao "previse ofenzivno". Pogledajte mu zadnje rezultate na klupi 4-2 3-3 0-0 6-0 5-0 i sada poraz od celja 0-1. Da li je zasluzio da dobije otkaz? Nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare