To je to što me zanima!

Kruži poruka sa splitske Rive. Navijači Hajduka pripremaju vatreni doček za dinamovce?

Kupite dres Josipa Brekala ili Nike Kranjčara. Unesite dresove na utakmicu. U 1:20 utakmice, podignite dresove tako da purgeri mogu vidjeti i pjevajte: ‘Gazi purgere‘, piše na poruci
Vidi originalni članak

Onaj tko izgubi oprostit će se od utrke za naslov prvaka, mišljenja su mnogih uoči derbija između Hajduka i Dinama koji se u subotu igra od 19.30 u sklopu 28. kola HNL-a. Utakmica život znači i jednima i drugima. Pobjednik će konkurenta udaljiti od titule, a remiju bi se najviše obradovala Rijeka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poljud će 'gorjeti', stadion je rasprodan prije desetak dana u svega nekoliko sati, a nije trebalo puno ni da Bad Blue Boysi razgrabe ulaznice za gostujuću tribinu. Bit će to još jedna veličanstvena i posebno naelektrizirana atmosfera kakva i priliči najvećoj utakmici hrvatskog nogometa, a nadamo se da će nam i igrači prirediti spektakl na terenu. Uz, ono što uvijek zaželimo, bez incidenata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Atmosfera u Splitu polako se podgrijava, Torcida je poslala priopćenje za sve navijače Hajduka. 

- Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada! Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube! Srce, dlan, grlo, šal! - poručili su iz splitske navijačke skupine.

A još jedna druga poruka kola društvenim mrežama i gradom. Na splitskoj Rivi netko je postavio poruku za navijače Hajduka. Nije poznato je li riječ o službenoj navijačkoj inicijativi. 

- 30.3. u 19:30 se održava utakmica Hajduk - Slinamo. Ovo je plan za sljedeću utakmicu. Kupite dres Josipa Brekala ili Nike Kranjčara. Unesite dresove na utakmicu. U 1:20 utakmice, podignite dresove tako da purgeri mogu vidjeti i pjevajte: ‘Gazi purgere‘, dok se transparent na kojem piše: ‘Kaj je? I vaši znaju tko je najbolji' - piše u poruci.

Sve je to dio navijačkog folklora. Zdrave navijačke provokacije samo poseban draž derbiju. Sve dok je u granicama zdravog razuma i dok nema nasilja i nereda. Nadamo se kako će to izostati ovaj put.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • davor.horvat1986᠍ 02.04.2024.

    hajduk je sramota RH , kao i sacica njihovih torca girls !

  • simiczg 30.03.2024.

    Mitomani,sektaši…..Fenerbahce u HNL a Ajduk u tursku ligu

  • Perke HŽV ᅟ 30.03.2024.

    jajduk je sramota RH , kao i sacica njihovih torca djevojcica !

Komentiraj...
Vidi sve komentare