Obavijesti

Sport

Komentari 124

Kruži poruka sa splitske Rive. Navijači Hajduka pripremaju vatreni doček za dinamovce?

Kruži poruka sa splitske Rive. Navijači Hajduka pripremaju vatreni doček za dinamovce?

Kupite dres Josipa Brekala ili Nike Kranjčara. Unesite dresove na utakmicu. U 1:20 utakmice, podignite dresove tako da purgeri mogu vidjeti i pjevajte: ‘Gazi purgere‘, piše na poruci

VIDEO

Onaj tko izgubi oprostit će se od utrke za naslov prvaka, mišljenja su mnogih uoči derbija između Hajduka i Dinama koji se u subotu igra od 19.30 u sklopu 28. kola HNL-a. Utakmica život znači i jednima i drugima. Pobjednik će konkurenta udaljiti od titule, a remiju bi se najviše obradovala Rijeka.

Pokretanje videa...

Zagreb: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk 01:06

Poljud će 'gorjeti', stadion je rasprodan prije desetak dana u svega nekoliko sati, a nije trebalo puno ni da Bad Blue Boysi razgrabe ulaznice za gostujuću tribinu. Bit će to još jedna veličanstvena i posebno naelektrizirana atmosfera kakva i priliči najvećoj utakmici hrvatskog nogometa, a nadamo se da će nam i igrači prirediti spektakl na terenu. Uz, ono što uvijek zaželimo, bez incidenata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 


Split: Koreografija na stadionu Poljud prije početka utakmice Hajduk - Dinamo

Atmosfera u Splitu polako se podgrijava, Torcida je poslala priopćenje za sve navijače Hajduka. 

- Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada! Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube! Srce, dlan, grlo, šal! - poručili su iz splitske navijačke skupine.

A još jedna druga poruka kola društvenim mrežama i gradom. Na splitskoj Rivi netko je postavio poruku za navijače Hajduka. Nije poznato je li riječ o službenoj navijačkoj inicijativi. 

- 30.3. u 19:30 se održava utakmica Hajduk - Slinamo. Ovo je plan za sljedeću utakmicu. Kupite dres Josipa Brekala ili Nike Kranjčara. Unesite dresove na utakmicu. U 1:20 utakmice, podignite dresove tako da purgeri mogu vidjeti i pjevajte: ‘Gazi purgere‘, dok se transparent na kojem piše: ‘Kaj je? I vaši znaju tko je najbolji' - piše u poruci.

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud

Sve je to dio navijačkog folklora. Zdrave navijačke provokacije samo poseban draž derbiju. Sve dok je u granicama zdravog razuma i dok nema nasilja i nereda. Nadamo se kako će to izostati ovaj put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše