To je to što me zanima!

Krv, znoj i suze: Kada Kovač 'gazi' igrače na pripremama...

Niko Kovač priprema svoju momčad za novu sezonu, a nakon poraza od Borussije u Superkupu odlučio je još dodatno 'nagaziti' svoje igrače. Loptu je stavio sa strane te su svi radili na fizičkoj snazi
Vidi originalni članak

Niko Kovač uvijek je bio poznat po svom strogom njemačkom mentalitetu i marljivosti. Kada se radi, onda se radi i nema zafrkancije. Takva je trenutačno situacija u Bayernovom kampu uoči početka nove sezone. 

ŽUTI BILI JAČI Šok za Kovača! Borussia je pomela Bayern za Superkup

Niko Kovač priprema svoju momčad za novu sezonu, a nakon poraza od Borussije u Superkupu odlučio je još dodatno 'nagaziti' svoje igrače. Vidjelo se na utakmici da neki neki pojedinci nisu baš spremni, da muku muče s kondicijom i snagom pa je Niko intervenirao. Loptu je odvojio sa strane i svi su se posvetili fizičkoj snazi.

Tako su na jutarnjem treningu na repertoar došli bicikli za fitness, utezi i razne sprave s teretom. Jučer mu je posebna ideja pala na pamet pa su igrači na sebe stavili prsluke s utezima i tako trčali kako ne bi slučajno bilo 'praznog hoda', a nekima je bila zavezana i sajla oko leđa. Neki su bili iscrpljeni što jasno daje do znanja kako igrači baš i nisu spremni za novu sezonu.

No sve je to med i mlijeko kada u obzir uzmemo legendarnog Nijemca Felixa Magatha koji je sa svojim klubovima prvi dio priprema s igračima radio bez lopte. Bilo je tu trčanja uzbrdo, kilometarskih dionica nakon doručka. On je bio poznat po vojnom režimu, a igrači su mu dali nadimak 'mučitelj'. Jednom je Marija Mandžukića, kada je igrao u Wolfsburgu, kaznio s 10.000 eura jer se nije vratio u obranu nakon što je izgubio loptu u napadu.

ŠEF BAYERNA PRIČAO S KOVAČEM 'E, moj Niko': Predsjednik ušao u teren i zatražio objašnjenje

Niko Kovač nije baš takav tip trenera, no još je jednom pokazao igračima da i njega krasi stroga njemačka disciplina te da im predstoji rad i rad. Igrače Bayerna u subotu očekuje utakmica protiv Energie Cottbusa u prvom kolu njemačkog kupa. 

IGRAČI NEMAJU STRPLJENJA Pobuna u Bayernu! 'Hoćemo pojačanja, ne može više ovako'

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 08.08.2019.

    Kovac je iskompleksiran trener...koliko ih god gazio nece mu uzvratit ni 30 posto kao sto uzvrate Klopu...tako se vise ne vode treninzi!

  • Como no te voy a querer 08.08.2019.

    Tako treba bravo Niko!

  • Pra&vica 08.08.2019.

    Da, to je poznato u svijetu...kada tako loše sviraš svoj instrument da nemožeš nastupiti ni na svadbi u Poganoj vlaki, onda obićno završiš kao solista u Bečkoj ili Berlinskoj filharmoniji !!! Ili kao čak gradonačelnik jednog velikog grada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare