To je to što me zanima!

Krvavi obračun Kalašnjikovima: Izrešetali su ruskog MMA borca

Nadzorne kamere uhvatile su bizarnu scenu u Rusiji. Napadači, otac i sin, odlučili su razmirice riješiti vatrenim oružjem nakon čega su istim fizički nasrnuli na kolege Šamila Abdulmuslimova
Vidi originalni članak

Bivši ruski MMA borac Šamil Abdulmuslimov ubijen je nedavno nakon što su ga upucala dvojica napadača s kojima je od ranije imao neraščišćene račune.

Abdulmuslimov je imao 25 godina i skor 11-4 na raznim MMA turnirima, a usmrtili su ga otac i sin s kojima je vodio prijepor oko jedne parcele, tvrde ruski mediji.

UFC: KHABIB VS. GAETHJE Evo kada počinje Khabib i gdje gledati najveću borbu godine

Ubojstvo se dogodilo u gradu Kasavjurt u Dagestanu u lokalnom restoranu. Nadzorna kamera uhvatila je trenutak u kojem je Abdulmuslimov bio u restoranu, a Murgamudin Muradisov sa svojim sinom i još jednim napadačem stigao u restoran te pucao u MMA borca iz poluautomatske puške.

Taj dio se na snimci ne vidi, no vidi se nevjerojatna tučnjava puškama u prostoriji ispred. Napadači su prvo upucali Abdulmuslimova, a onda se fizički obračunali s njegovim kolegama. Bizarna scena, čak i za Rusiju.

EVO KAKO TO RADI Khabib šokirao, umalo se srušio na vaganju! Sad će nabiti 10 kg

Ubojice nakon kravog čina nisu bježale već su ostale i pričekale policiju do dolaska, a informacije iz ruskih medija stižu da nije poznato je li Abdulmuslimov preminuo na licu mjesta ili je još bio živ kada je stigla Hitna pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • judaspriest 24.10.2020.

    A hrv nije užas daj te🤫

  • ante-portas 24.10.2020.

    Ruska posla.

  • Grgasaurus 24.10.2020.

    Baš dobro da možemo pogledati video

Komentiraj...
Vidi sve komentare