To je to što me zanima!

Krznar: Nisam zadovoljan, ali ne bi bilo realno da smo dobili

Na kraju utakmice bio je run'n'gun nogomet, pa 18 igrača je polijegalo na kraju, rekao je trener Dinama, koji kaže kako sa sedam bodova prednosti četiri kola prije kraja i dalje ima kontrolu na vrhu
Vidi originalni članak

Dinamo je na Poljudu remizirao s Hajdukom 1-1 u odgođenoj utakmici 22. kola HNL-a i tako povećao prednost na vrhu ljestvice pred Osijekom na sedam bodova, ali ovaj tjedan ne može potvrditi naslov ako Osijek ne kiksa protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvučna kulisa u Dinamovoj svlačionici u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne možemo biti zadovoljni, tražili smo pobjedu, ali ovo je realan rezultat. U prvom poluvremenu Hajduk je bio bolji unatoč našem vodstvu, u nastavku smo kontrolirali utakmicu, ali da smo ga zabili možda i ne bi bilo realno - rekao je trener Dinama Damir Krznar za Arena Sport.

RJEČITI TRENER HAJDUKA Tramezzani: Vodio sam i bolje igrače, ali ovi su baš muškarci. Momčad nam je kao jedna duša

Jesu li "modri" bili fizički previše iscrpljeni s obzirom na velik broj utakmica i stalni ritam od dvije utakmice tjedno?

- Stajali smo strpljivo u bloku, zadnjih 15-20 minuta utakmice bilo je puno trke i jurnjave, run'n'gun, polijegalo je na pod 18 igrača po završetku. Mislim da je 1-1 realan ishod - kaže Krznar.

- Njihov vezni red napravio je puno toga u destrukciji, a onda nam je bio i problem u organizaciji igre. Ali ne zamjeram ništa momčadi, ovo je bila utakmica viška, imamo sedam bodova prednosti i sve je pod našom kontrolom - dodao je.

U nedjelju mu slijedi utakmica protiv Rijeke.

- Već dugo na Rujevici nemamo dobar rezultat i to je razlog više da se idemo tamo potući i završiti tu teoriju oko osvajanja prvenstva - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo (1-1)

- Bez obzira na našu težnju, odlučnost i ideju da ovdje dođemo po tri boda, mislim da je ovaj ishod realan. Hajduk je bez obzira na naše vodstvo bio bolji u prvom poluvremenu, a u drugom smo zatvorili praktički sve prilaze našem golu. To nas može veseliti. Livaković praktički nije imao intervenciju u drugom poluvremenu - komentirao je trener Dinama.

- Mi smo u nekoliko vrlo dobrih i otvorenih situacija, pogotovo zadnjih 15-20 minuta, što nas veseli, s obzirom na veliku potrošnju. Uspjeli smo izdominirati, bili blizu, pucalo nam je to već na zadnjih 16 metara. Možemo žaliti što tu jednu polušansu nismo iskoristili, ali isto tako priznajem: da smo došli do vodstva, možda ne bi bilo zasluženo.

- Ova je utakmica bila bonus s obzirom na to da je bila zaostala. Uzeli smo bod, povećali prednost sa šest na sedam bodova i to nas može veseliti. Nismo teoretski riješili situaciju za prvaka, ali imamo Rujevicu i već u Rijeci napadamo titulu, teoriju da konačno završimo tu borbu za prvaka i da se možemo mirnije pripremati za Kup.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 🇭🇷TOMISLAVGRAD🇭🇷 05.05.2021.

    Kastrati i krznar vani hajrovic bolji od kastratija ne znam sto mu neda vise prilika

  • bum5bar 05.05.2021.

    Krznar nisi ti za Dinamo idi bavi se nekim drugim

  • 05.05.2021.

    kakvi hejteri zebo gidra. Ne volite ni sebe pa normalno ne mozete volit ni nista drugo.HEEJ pa  covjek je prije mjesec i pol natamburao totenham 3-0 kaj je sa vasim glavama?? previse droge (kaze pusi travu ne drogira se a ne shvaca da postaje samo gluplji i glupji) ili osjecaj manje vrijednosti pa normalno obezvrijeduje sve oko sebe KAJ JE SA GLAVAMA KRU TE MAZO

Komentiraj...
Vidi sve komentare