Obavijesti

Sport

Komentari 30

Krznar: Nisam zadovoljan, ali ne bi bilo realno da smo dobili

Krznar: Nisam zadovoljan, ali ne bi bilo realno da smo dobili

Na kraju utakmice bio je run'n'gun nogomet, pa 18 igrača je polijegalo na kraju, rekao je trener Dinama, koji kaže kako sa sedam bodova prednosti četiri kola prije kraja i dalje ima kontrolu na vrhu

VIDEO

Dinamo je na Poljudu remizirao s Hajdukom 1-1 u odgođenoj utakmici 22. kola HNL-a i tako povećao prednost na vrhu ljestvice pred Osijekom na sedam bodova, ali ovaj tjedan ne može potvrditi naslov ako Osijek ne kiksa protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvučna kulisa u Dinamovoj svlačionici u Splitu

Pokretanje videa...

Seka Aleksić u svlačionici Dinama 00:32

- Ne možemo biti zadovoljni, tražili smo pobjedu, ali ovo je realan rezultat. U prvom poluvremenu Hajduk je bio bolji unatoč našem vodstvu, u nastavku smo kontrolirali utakmicu, ali da smo ga zabili možda i ne bi bilo realno - rekao je trener Dinama Damir Krznar za Arena Sport.

Jesu li "modri" bili fizički previše iscrpljeni s obzirom na velik broj utakmica i stalni ritam od dvije utakmice tjedno?

- Stajali smo strpljivo u bloku, zadnjih 15-20 minuta utakmice bilo je puno trke i jurnjave, run'n'gun, polijegalo je na pod 18 igrača po završetku. Mislim da je 1-1 realan ishod - kaže Krznar.

- Njihov vezni red napravio je puno toga u destrukciji, a onda nam je bio i problem u organizaciji igre. Ali ne zamjeram ništa momčadi, ovo je bila utakmica viška, imamo sedam bodova prednosti i sve je pod našom kontrolom - dodao je.

U nedjelju mu slijedi utakmica protiv Rijeke.

- Već dugo na Rujevici nemamo dobar rezultat i to je razlog više da se idemo tamo potući i završiti tu teoriju oko osvajanja prvenstva - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo (1-1)

- Bez obzira na našu težnju, odlučnost i ideju da ovdje dođemo po tri boda, mislim da je ovaj ishod realan. Hajduk je bez obzira na naše vodstvo bio bolji u prvom poluvremenu, a u drugom smo zatvorili praktički sve prilaze našem golu. To nas može veseliti. Livaković praktički nije imao intervenciju u drugom poluvremenu - komentirao je trener Dinama.

- Mi smo u nekoliko vrlo dobrih i otvorenih situacija, pogotovo zadnjih 15-20 minuta, što nas veseli, s obzirom na veliku potrošnju. Uspjeli smo izdominirati, bili blizu, pucalo nam je to već na zadnjih 16 metara. Možemo žaliti što tu jednu polušansu nismo iskoristili, ali isto tako priznajem: da smo došli do vodstva, možda ne bi bilo zasluženo.

- Ova je utakmica bila bonus s obzirom na to da je bila zaostala. Uzeli smo bod, povećali prednost sa šest na sedam bodova i to nas može veseliti. Nismo teoretski riješili situaciju za prvaka, ali imamo Rujevicu i već u Rijeci napadamo titulu, teoriju da konačno završimo tu borbu za prvaka i da se možemo mirnije pripremati za Kup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija