Obavijesti

Sport

Komentari 33

Tramezzani: Vodio sam i bolje igrače, ali ovi su baš muškarci. Momčad nam je kao jedna duša

Tramezzani: Vodio sam i bolje igrače, ali ovi su baš muškarci. Momčad nam je kao jedna duša

U drugom poluvremenu kao da smo igrali tenis. Jedan udarac Dinama pa jedan naš. Bilo je teško, ali riskirali smo i dobro stajali, rekao je trener Hajduka nakon remija s Dinamom na Poljudu

VIDEO

Nakon poraza na Maksimiru prije 10 dana Paolo Tramezzani ipak je prodrmao momčad Hajduka i u dva derbija protiv Rijeke i još jednim protiv Dinama uzeo četiri boda.

Remijem s vodećom momčadi lige u srijedu na Poljudu (1-1) mora biti zadovoljan.

POGLEDAJTE VIDEO: Trešte narodnjaci iz Dinamove svlačionice u Splitu

Pokretanje videa...

Seka Aleksić u svlačionici Dinama 00:32

- Zadovoljan sam zbog pristupa utakmici, zbog karaktera koji su pokazali moji igrači, karaktera, duha - rekao je Talijan na klupi Hajduka za Arena Sport.

Hajduk je otvorio utakmicu s nekoliko prilika, ali ga je šokirao gol Lovre Majera u 16. minuti. Izjednačio je Marko Livaja u 44.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo (1-1)

- To je nogomet. Ali pokušali smo odmah reagirati nakon što smo primili gol i to je pozitivno. Inače nam dugo treba da se vratimo pa je ovo bilo iznenađenje - rekao je Tramezzani pa provalio:

- Možda sam trenirao i bolje igrače, ali kapa dolje ovima jer su muškarci. Daju maksimum i to je za mene najvažnija stvar.

U drugom poluvremenu malo je pao ritam do završnice.

- Kao da smo igrali tenis. Jedan udarac njih, jedan nas. Igrali smo puno u tranziciji. Bilo je teško, ali dobro smo stajali, riskirali, ali moji igrači vole igrati svaku utakmicu do kraja, stvarati šanse. Rezultat je bio otvoren i to je bilo u redu - rekao je trener Hajduka.

Bijeli sad zaostaju četiri boda za četvrtoplasiranom Rijekom četiri kola prije kraja, a u subotu gostuju u Varaždinu.

- Nema jednostavne utakmice, ali sad se moramo odmoriti i pripremiti na najbolji mogući način - rekao je Paolo Tramezzani.

- Bila je ovo dobra utakmica, dobro pripremljena. Ovih se dana osjetilo da je sve drukčije, tehnički je izvedba bila dobra. Svidjelo mi se što smo do zadnjeg trenutka pokušavali pobijediti. Čestitam dečkima, ako treba i bezbroj puta, jer nitko ne vidi koliko oni ulažu u trening. Oni su muškarci s karakterom, znaju kad pogriješe, ali znaju i ustati i nastaviti dalje. Ja im skidam kapu za sve što čine - poručio je trener Hajduka i dodao:

- Tim napreduje ne samo na terenu, nego i u mentalitetu. Da bi se napredovalo, potreban je karakter, a ovi dečki to imaju, stalno rade na sebi i stalno se poboljšavaju. Naša ekipa je jedna duša. Ovo je dug put, za svaku se utakmicu pripremamo na najbolji mogući način i nastavljamo s tom praksom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao