To je to što me zanima!

Povratnik Lauritsen i asistencija nove 'desetke' srušili Šibenčane

Dinamo je srušio Šibenik na Maksimiru 2-0. Lauritsen je načeo goste, a konačan rezultat postavio Ivanušec nakon fantastične asistencije nove 'modre desetke', Brune Petkovića
Vidi originalni članak

Dinamo je u 8. kolu Prve HNL slavio protiv Šibenika u Maksimiru 2-0. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenčani su ponovno pružili odličan otpor hrvatskom prvaku, no 'modri' su ih ipak slomili golom Lauritsena u 68. minuti, dok je konačan rezultat postavio Ivanušec.

TRENER DINAMA OPREZAN Krznar: Šibenik nas je namučio prošle godine i opet su dobri!

Gosti su se u Zagreb došli nadigravati i odigrali odlično prvo poluvrijeme u kojem su mogli i do vodstva da je Suad Sahiti bolje reagirao u odličnoj situaciji kada mu je Antonio Marin fantastično progurao loptu, a tada ga je Dilaver pokosio i dobio žuti karton, a lako je mogao to biti i crveni.

Najveću priliku 'modrih' prvom dijelu upropastio je Tolić u posljednjim trenucima drugog djela.

Krznar je u drugom dijelu bio prisiljen napraviti četiri zamjena i to mu se isplatilo. Lauritsen je zabio glavom nakon prekida.

ZA LJEPŠI POGLED Sređivanje za Europu: Dinamo ušminkao maksimirski Istok

Konačan rezultat postavio je Luka Ivanušec u 79. minuti nakon fantastične asistencije Brune Petkovića, dostojna 'desetke' koju je naslijedio od Lovre Majera.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • 12.09.2021.

    Pogledajte na sto je spao Denis Kesic???Komm Dinamo,do jucer ga pljuvao!!!Rasprodaja,Osijek gazi.sve!!!Kesicu posto obraz?????

  • 12.09.2021.

    Napadač koji nije gola zabio od stoljeća sedmog,ali ga neki silno guraju u reprezentaciju .....Ljudi ako nam on bude u reprezentaciji to može samo biti loše za Hrvatsku,to je pokazao ovaj ciklus.....Imena nisu bitna ni klub u kojem igraju......Bitno je da su u formi i da daju 100%,jednostavno nema potrebe forsirati njega u reprezentaciju nakon asistencije protiv Šibenika.....Budimo realni taj gol nebi zabio ni da golmana nema.

  • MatijaKezele 11.09.2021.

    Petković kad mu se igra, najbolji je, samo je to rijetko

Komentiraj...
Vidi sve komentare