To je to što me zanima!

Krznar zamijenio Petkovića, a on ga prostrijelio pogledom pa ljutit odjurio u svlačionicu

Trener Dinama izvadio je Brunu Petkovića već u 39. minuti, a to nije najbolje sjelo napadaču 'modrih'. Je li riječ o ozljedi ili je Krznar bio nezadovoljan Bruninom izvedbom, saznat ćemo uskoro
Vidi originalni članak

Uz vojsku navijača i s velikim najavama Dinamo je otišao na gostovanje u Beč kod Rapida, no bila je to beskrvna i jalova igra hrvatskog prvaka koji je sve razočarao. 'Modri' su izgubili od Rapida (2-1) u 3. kolu u Europske lige te zakomplicirali sve. Obrana je plivala, vezni red nije mogao spojiti pet dodavanja, a bila je prisutna i velika nervoza. Baš svi su se uklopili u sivilo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A jedan od onih koji je zakazao je i Bruno Petković. On je dobio udarac u glavu na utakmici protiv Rijeke, žalio se kako ne čuje na jedno uho, no trener Dinama Damir Krznar uporno je tvrdio kako je napadač u potpunosti spreman.

Krenuo je s njim od prve minute protiv Rapida, no već na samom početku vidjelo se da to nije pravi Petko. Nije bilo one njegove energije i žustrine u duelima, često smo ga vidjeli u pozi s rukama na koljenima i bilo je jasno da nešto nije u redu.

Nije bio na sto posto pa ga je Damir Krznar već u 39. minuti zamijenio Andrićem. Nije htio pričekati ni poluvrijeme. A to je očito razljutilo napadača Dinama.

Dok je izlazio iz igre, zakolutao je očima i pogledom 'prostrijelio' Krznara. Bio je to pogled koji je isijavao nezadovoljstvo i ljutnju, a mrki Bruno nije čak ni sjeo među suigrače na klupi već je odjurio u svlačionicu. 

Nakon svega, pred kraj utakmice vratio se na teren u crvenim hlačama i majici s kapuljačom, dok su svi drugi bili u klupskim obilježjima.

Krznar je nakon utakmice otkrio i razlog. Petković nije mogao udarati loptu glavom jer se nije najbolje osjećao pa je morao van.

- Petković nije mogao udarati loptu glavom, posljedica je ostala od onog udarca u glavu protiv Rijeke. Ako centarfor ne može igrati glavom, moraš ga promijeniti. Vjerovali smo da će to moći nadoknaditi i da će proći uz tablete, ali nakon dvije lopte koje je odigrao glavom, više se nije osjećao sposoban udarati glavom. Morali smo ga mijenjati jer više nije mogao funkcionirati na način na kakav je trebao - objasnio je trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Stipe 143 22.10.2021.

    Petković dođi u hajduk rađe

  • mučki_provokator 22.10.2021.

    Krznar ga mijenja a lik je u 39 min pretrčo 397 i pol metara...do kraja tekme bilo bi i više od 400, sa hodanjem možda i 500...mjenjajte Krznara...

  • Stara škvadra 22.10.2021.

    Petko zbilja ne poštuje klub... Ovako obučen izaći (ne poštujući "dres kod") iz svlačionice nije dopustivo... DINAMO ga je nogometno oživio a klub (dokazao je to i SADA) NE POŠTUJE...

Komentiraj...
Vidi sve komentare