To je to što me zanima!

'Kud na planinu bez opreme: Silovito Zupčevo zakucavanje!

Ponosan sam na njega. Nije igrao na početku sezone onako kako je htio i onako kako on može. Ponosan sam na to kako je bio pozitivan, ishvalio je Zupca suigrač Reggie Jackson...
Vidi originalni članak

Nakon nešto lošije minutaže na početku sezonu, koja je, ponajviše, bila tanka zbog dolaska Sergea Ibake, Ivica Zubac (22) konačno je stekao povjerenje trenera Tyronnea Luea. Još od prošle sezone bio je startni centar, no s padom forme, novi trener stavio ga je na klupu. Ali, čini se, takva uloga više odgovara našem košarkašu. Kao igrač s klupe više doprinosi igri svoje momčadi.

U posljednjih nekoliko utakmica Ivica igra jako dobro i u obrani i u napadu, nedavno je zabio 22 koša što mu je ovosezonski rekord, a njegovi Clippersi su zaredali s pobjedama. Trenutno drže drugo mjesto u Zapadnoj konferenciji s 23 pobjede i deset poraza, a posljednji trijumf stigao je protiv Washington Wizardsa.

L.A. Clippersi pobijedili su Washington Wizardse 135-116, Zubac je ovaj put na parketu proveo 26 minuta i za to vrijeme došao do novog double-double učinka. Zabio je 12 koševa uz 12 skokova, a posebno atraktivan bio je onaj koš za 113-102.

Paul George mu je dodao loptu na vrh reketa, Ivica se sjurio prema košu i silovito zakucao pored Davisa Bertansa koji je bio totalno nemoćan.

I NBA liga prepoznala je Ivičin potez pa je njegovo zakucavanje proglasila trećim najboljim potezom večeri.

- Moj naporni rad se napokon isplaćuje - rekao je Zubac nedavno, a nahvalio ga je i suigrač Reggie Jackson.

- Ponosan sam na njega. Nije igrao na početku sezone onako kako je htio i onako kako on može. Ponosan sam na to kako je bio pozitivan i napokon je dočekao bolje igre. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Eminem91 24.02.2021.

    Baš je planina hahahaha

  • nogomet123 24.02.2021.

    Samo tako da nastavi!

  • Pink_Panther24 24.02.2021.

    Ajd da je i on zakuco jednom odkako je otisao u nba, a utakmicu je vjerojatno zavrsio sa 4 poena, al zato je naslov bombastičan

Komentiraj...
Vidi sve komentare